En kväll med Vreeswijk och Furu, Vasa

Bocks Corner Brewery, Gerbyntie 18, Vaasa

9.11. klo 19.00

Liput: 28 €
Bookmark and Share
Lue lisää

ILTA JACK VREESWIJKIN JA FREDRIK FURUN SEURASSA

 
On kulunut yli 30 vuotta trubaduurilegendan Cornelis Vreeswijkin kuolemasta. Corneliksen poika Jack esittää isänsä lauluja kunnioituksella, ja jos sulkee silmänsä, on melkein kuin kuulisi Corneliksen äänen.
 
Jack Vreeswijk ja Fredrik Furu tutustuivat erään festarin backstagella. Sen jälkeen he ovat yhdessä tehneet yhteislaulua, festivaaleja, kiertueita ja tv-esityksiä. Nyt he toivottavat sinut tervetulleeksi konsertti-iltaan, joka on täynnä rakkautta, lämpöä ja huumoria.
 
VREESWIJK LAULAA VREESWIJKIÄ
Jack antaa meille oman kertomuksensa isästään, sekä lauluja ruotsalaisen kansallisrunoilijan syvästä lähteestä. Jack antaa henkilökohtaisen ja täynnä rakkautta olevan tulkinnan Corneliksen lauluista, ja muutaman ihanan ja hauskan kertomuksen faijasta ja siitä miten lauluja syntyi.
 
FREDRIK FURU – DET SOM ALLA LETAR EFTER
Pop-runoiloja Fredrik Furun sanoitukset ja sävellykset ovat henkilökohtaisia ja suoria. Hän aloitti artistiuransa Vaasassa "Kometfabriken"-yhtyeen laulajana ja säveltäjänä. Syksyllä Furu julkaisee viides albuminsa "Det som alla letar efter"
 
Marraskuussa Jack Vreeswijk ja Fredrik Furu tekevät yhteiskiertuetta Suomessa ja Vaasassa he esiintyvät perjantaina 9.11 Bock´s Corner Breweryn hienoissa tiloissa.
 

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
En kväll med Vreeswijk och FuruK-18 Bock´s Corner Brewery En kväll med Vreeswijk och Furu Bock's Corner Brewery, Gerbyntie 18, Vaasa

9.11. klo 19.00

Liput: 28 €
Bock´s Corner Brewery
28.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1