Halloween Blues 2018

Ravintola Central, Hovioikeudenpuistikko 21, Vaasa

3.11.2018 klo 19.00
 
EARLY BIRD: 28€
Peruslippu: 33,50€ 
Bookmark and Share
Lue lisää

HALLOWEEN BLUES VAASASSA 3.11.2018
Päätapahtuma Ravintola Centralissa lauantaina 3.11.
 
Pääkonsertin neljä yhtyettä esittelevät monipuolisesti tämän päivän pohjoismaista rootshuippua. Ensimmäistä kertaa Vaasaan on tulossa tanskalaisen bluesin todellinen grand old man Troels Jensen yhdessä zimbabwelaislähtöisen, upeaäänisen Miriam Mandipiran kanssa. Mandipira on saanut Tanskaan muuttonsa jälkeen suurta huomiota osakseen loistavana ja monipuolisena artistina. Hän siirtyy luontevasti bluesista gospeliin ja jazziin ja vakuuttaa myös intensiivisenä lavaesiintyjänä. Päätapahtumassa Mandipira laulaa perinteistä bluesia modernilla otteella pianisti Troels Jensenin sekä suomalaisen rytmiryhmän (Tomi Leino, kitara; Jaska Prepula, basso ja Mikko Peltola, rummut) säestyksellä. 

Ruotsalainen Greger Andersson, joka paremmin tunnetaan nimellä Knock-Out Greg teki 1990-2010 loistavan uran West Coast –tyylistä bluesia esittäneen The Blue Weather –yhtyeensä kanssa. Bändi kiersi vuosia ympäri maailmaa ja esiintyi mm. Halloween Bluesissa viime vuosikymmenen puolivälissä. Nyt ”Knockis” on perustanut uuden yhtyeen Knock-Out Greg & The Jukes, joka soittaa maanläheisempää, juke joint –henkistä bluesia. Yhtye julkaisi vastikään uuden hienon levyn It’s a good thing ruotsalaiselle Magic productions –levy-yhtiölle ja teki virallisen julkaisukeikan Doheny Blues Festivalilla Kaliforniassa, eräässä Yhdysvaltain suurimmista bluestapahtumista. 
 
Suomalainen rock’n’roll- ja bluesveteraani Eero Raittinen palaa Halloween Bluesiin, tällä kertaa myös festivaaliyleisölle ennestään tutun Micke & Lefty feat. Chef –yhtyeen kanssa. Tämä puoliakustinen trio on esiintynyt Halloween Bluesissa useita kertoja eri formaateissa, ja on viime aikoina aloittanut myös mielenkiintoisen yhteistyön edelleen aktiivisen ja ajankohtaisen Eero Raittisen kanssa. Tämän ryhmän show pitää sisällään monipuolista rootsmusiikkia, vahvaa laulua ja virtuoosimaista kitaransoittoa festivaalin vakiartisti Ville ”Lefty” Leppäseltä, joka on esiintynyt jokaisessa Halloween Blues –tapahtumassa aina festivaalin alusta lähtien. 

Pääkonsertti-illan päättää partybluesia ja rock’n’rollia esittävä Million Dollar Tones, joka teki suuren vaikutuksen esimerkiksi viime kesän Puistoblues-festivaaleilla. Tämä iso, torvisektion tukema yhtye tunnetaan aidosta soittamisen riemusta ja vauhdikkaasta ohjelmistostaan. 
lahtelainen ismo Haavisto Trio. Laulaja, kitaristi ja huuliharpisti Haaviston keikalla kuullaan niin puoliakustista countrybluesia kuin sähköistä streetbluesia.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Halloween Blues 2018 Homework Productions Halloween Blues 2018 Ravintola Central, Hovioikeudenpuistikko 21, Vaasa

3.11.2018 klo 19.00
EARLY BIRD: 28€
Peruslippu: 33,50€
Homework Productions
31.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1