Robin Rekku & Jekkuorkesteri

Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, Vaasa

5.11.2018 klo 18:00
Ovet avataan kl0 17:15

Liput: 9,50€
Perhelippu (5 henk.): 42,50€

Esityksen kesto: 40min
Bookmark and Share
Lue lisää

Uutta ja iloista lastenmusiikkia!

Robin Rekku & Jekkuorkesteri soittaa svengaavaa lastenmusiikkia joka soveltuu koko perheelle. Esitys sopii kaikenikäisille lapsille ja konsertissa on sekä vauhdikkaita että rauhallisempia hetkiä. Lapset saavat osallistua aktiivisesti laulun, liikkumisen sekä rytmiikan kautta.
 
Esitys on kaksikielinen ja kestää noin 40 minuuttia.
 
Robin Rekku on ylpeä sukunimestään. Mutta pienenä poikana häntä usein kiusattiin hänen nimensä takia. Muut lapset kysyivät esimerkiksi missä hänen häntänsä on. Aivan kuin hän olisi ollut oikea koira. Kaikki muuttui kun hän tapasi hänen hyvän ystävänsä Bob Katti. Vihdoinkin löytyi joku samankaltainen. Rekku ja Katti. Yhdessä pojat ovat nyt tutkimusmatkalla suuressa maailmassa, ja laulavat kokemuksistaan. Koiranelämää – mutta hauskaa sellaista!
 
Vastakirjoitettu musiikki sekoittaa kasvatuksellista sanomaa sekä huumoria. Robin Rekku painottaakin että on hyvä tuoda esiin tärkeä sanoma hauskalla tavalla. Tämä musikaalinen elämys keskittyy koiriin sekä kissoihin. Jotkut meistä ovat koiria, toiset kissoja. Me olemme kaikki erilaisia, mutta yhtä arvokkaita. Yhtye voitti Emma-palkinnon parhaasta lastenmusiikista Suomessa vuonna 2017.
 
Robin Rekkua esittää Tomas Järvinen ja Bob Kattia esittää Henrik Strang. Tomas on koulutukseltaan YH Kulttuurituottaja, taidehallinnon maisteri ja työskentelee toiminnanjohtajana nuorisoliitossa nimeltään Finlands Svenska Ungdomsförbund. Henrik on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, ja työskentelee luokanopettajana sekä muusikkona. Kummatkin ovat työskennelleet musiikin parissa jo 20 vuotta.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Robin Rekku & JekkuorkesteriEsitys on kaksikielinen Ritz Robin Rekku & Jekkuorkesteri Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, Vaasa

5.11.2018 klo 18:00

Liput: 9,50€
Perhelippu (5 henk.): 42,50€
Ritz
9.50EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1