Satellite Stories

Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, 65100 Vaasa

26.10. klo 20.00 (ovet klo 19.15)

Liput: 18 € / 16 € (Ritz jäsenet, opiskelijat)
Bookmark and Share
Lue lisää

Suomen menestynein indiebändi Satellite Stories lopettaa - yhtyeeltä luvassa syksyllä viimeinen albumi ja jäähyväiskiertue

 
Oululaislähtöinen indiebändi Satellite Stories lopettaa uransa. Vuonna 2008 perustettu yhtye julkaisee viidennen, viimeisen albuminsa ”Cut Out the Lights” syyskuussa. The Final Story -jäähyväiskiertue tuo yhtyeen myös yhdeksälle keikalle ympäri Suomea ja 26.10 bändi saapuu Vaasaan. Satellite Storiesin neljä aiempaa albumia ’Phrases to Break the Ice’ (2012), 'Pine Trails’ (2013), ’Vagabonds’ (2015) ja ’Young Detectives’ (2017) ovat keränneet maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia kuunteluita ja vieneet yhtyeen yli 300 keikalle yhteensä 17 maahan.
 
”10 vuotta, 5 albumia, lukemattomia muistoja ihanien ihmisten kanssa ja upeita kaupunkeja toistensa perään. On aika aloittaa Satellite Storiesin tarinan viimeinen luku. Lopettamiseen ei liity mitään bändin sisäistä draamaa, päin vastoin, nautimme yhdessä tekemisestä enemmän kuin koskaan. Tahdomme kuitenkin irtautua musiikkibisneksen uuvuttavasta koneistosta vielä kun olemme täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Toivomme voivamme tarjota jäähyväiskiertueen myötä mahdollisimman monelle fanillemme viimeiset, upeat bileet yhdessä”, summaa yhtyeen kitaristi-laulaja Esa Mankinen.
 
Yhtye aloittaa viimeisen matkansa julkaistulla ’Coupons’-singlellä. Lämppärinä Planet Case on Seinäjoelta kotoisin oleva yhtye, joka yhdistelee vaihtoehtorokkia, elektroelementtejä ja stadionluokan soundeja. Planet Case mainitsee vaikutteikseen The 1975, Biffy Clyron, Linkin Parkin ja Musen.Planet Casen musiikki on tuore yhdistelmä poppia, alternative rockia ja elektronisia-teemoja, missä vaikutteita on saatu Coldplayn, Imagine Dragonsin, M83:n ja The 1975:n musiikista. Koukuttavat melodiat ja moderni äänimaailma ovat se juttu. Yhtye julkaisi Simple Thoughts -debyytti-EP:nsä toukokuussa, mikä on herättänyt bändin ympärillä kuhinaa kansainvälisiä medioita ja radioita myöten.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Satellite Storiesdoors 19.15 Ritz Satellite Stories Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, 65100 Vaasa

26.10. klo 20.00 (ovet klo 19.15)

Liput: 18 € / 16€ (Ritz jäsenet, opiskelijat)
Ritz
18.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1