Sandra Långbacka

Kulturhuset Karelia
Erottajankatu 11, Tammisaari

28.4. klo. 19.00

Liput: 15 / 8 €
Bookmark and Share
Lue lisää

"Den bästa finlandssvenska poppen just nu” – HBL 25.10.2017

 
Sandra Långbacka är en 25-årig artist från Helsingfors som skriver pop på finlandssvenska. Hennes musik tilltalar publiken med sitt unika och fräscha sound och sina ärliga låttexter. Sandra sjunger om komplicerade människorelationer och vad det innebär att våga bemöta sig själv. Mångfalden av känslor avspeglas i såväl i lyriken som i det musikaliska och bildar en relaterbar helhet. Soundet får en att bli del av den emotionella värld som hon berättar om i sina låtar. 
 
Sandra Långbacka har aktivt skrivit och arbetat med musik de senaste åren, och hon har släppt ut sin debut-EP hösten 2017. Hennes singlar Allting eller inget och Jag vet vem du e har bl.a. spelats på Radio Yle Vega och Radio X3M.
 
Sandra har varit aktiv tillsammans med sitt band sedan 2013. Sedan dess har de bl.a. varit med i Popturné-tävlingen (2014) som arrangerades av Yle X3M, där de placerade sig i top-3, uppträtt som artist på Musik&Talang i Vasa (2014) och spelat runtom i Svenskfinland (bl.a. Vasa, Hangö och Helsingfors). På scen står ett gäng på fem personer som garanterat förtrollar sin publik med sin energi och sitt samspel! 
 
Sandra Långbacka-sång
Atte Aho-gitarr
Tomas Viljasalo-piano
Mikko Kuorikoski-bas
Johannes Pakkala-trummor

Lehtitiedot


Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Sandra Långbacka Karelia kulturhuset Sandra Långbacka Kulturhuset Karelia
Erottajankatu 11, Tammisaari

28.4. klo. 19.00

Liput: 15 / 8 €
Karelia kulturhuset
15.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1