Haku Päällä -festivaali

Haku Päällä –festarit ovat vaikuttaneet jo 20 vuotta Kurikassa ja meno senkun jatkuu! Tänä kesänä Haku Päällä –festareita vietetään 13.-14.7.2018 tuttuun tapaan Kurikan torilla.

Rokkia ja rakkautta – tänäkin vuonna

Liput alkaen 25,00 € (sis.palvelumaksun)
Bookmark and Share
Lue lisää

Tänä vuonna mennään Rokkia ja rakkautta –teemalla, sillä se kertoo hyvin tiiviisti sen, mistä festareissamme on kyse: musiikista ja rakkauden monista muodoista. Esiintyjiksi saatiin tänäkin vuonna huippunimiä: perjantaina Haku Päällä –areenalla nähdään Tähdet Tähdet –ohjelmasta tuttu Jannika B, rokkigenreä edustava Uniklubi ja Suomen suosituimpiin rap-artisteihin kuuluva Spekti. Lauantaina esiintyjinä ovat Osku Ketolan johdolla paluun tekevä Elonkerjuu ja takuuvarma viihdyttäjä Jean S. Paikallista väriäkään festareilta ei puutu: Harma tekee hetkellisen paluun lavoille perjantaina, The Outer Sonics avaa illan festarit lauantaina ja bilebändi NotSoRock jatkaa bileitä lauantaina aina pikkutunneille asti.

Haku Päällä –festarit ovat aina olleet muutakin kuin musiikkifestari, sillä tänäkin vuonna artistien lisäksi luvassa on useita oheisohjelmia, jotka järjestetään yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa. Oheisohjelmista löytyy taatusti jokaiselle jotakin: urheilijoille, musiikin ystäville, lapsille ja lapsenmielisille! Oheisohjelmina mm. Kurikan kultakurkku 2018, Polttari Extreme, Cruising, Nuorten mopomiitti ja Pakohuonepeli, Vauhti Päällä -lastentapahtuma ja Viettelysten vaunu.

 
Tervetuloa Kurikkaan Haku Päällä Festareille !

PE :
Jannika B
Uniklubi
Spekti


LA:
Elonkerjuu
Jean S.
Harma
The Outer Sonics
NotSoRock
www.hakupaalla.com
Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa ja tsekkaa oheisohjelmat tarkemmin!

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Haku Päällä -festivaaliPERJANTAI K-18 Kurikan Haku Päällä ry Haku Päällä -festivaali Haku Päällä –festarit ovat vaikuttaneet jo 20 vuotta Kurikassa ja meno senkun jatkuu! Tänä kesänä Haku Päällä –festareita vietetään 13.-14.7.2018 tuttuun tapaan Kurikan torilla.

Rokkia ja rakkautta – tänäkin vuonna

Liput alkaen 25,00 € (sis.palvelumaksun)
Kurikan Haku Päällä ry
25.00EUR
EUR
Haku Päällä -festivaaliLAUANTAI K-18 Kurikan Haku Päällä ry Haku Päällä -festivaali Haku Päällä –festarit ovat vaikuttaneet jo 20 vuotta Kurikassa ja meno senkun jatkuu! Tänä kesänä Haku Päällä –festareita vietetään 13.-14.7.2018 tuttuun tapaan Kurikan torilla.

Rokkia ja rakkautta – tänäkin vuonna

Liput alkaen 25,00 € (sis.palvelumaksun)
Kurikan Haku Päällä ry
25.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1