Mentalisti Jose Ahonen - Voodoo

Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, 65100 Vaasa

28.4. klo 20.00 (ovet klo 19.15)

Liput: 24 € / 22 € Ritz jäsenet, opiskelijat

Esitys on Suomeksi!
Bookmark and Share
Lue lisää

Mitä ovat mikroilmeet ja kuinka niitä tulkitaan?
Kuinka todellisuutta voidaan muovata?
Mikä on taikasana, jolla vaikutetaan ihmisen mieleen - tieteellisesti?
Kuinka ihminen voidaan kaataa, koskematta?
Mikä on poppatohtorin salaisuus, joka aikoinaan avasi minulle ovet ihmismielen salaisuuksiin?

Hypnotisoiva, yleisöään osallistava ja mukaansatempaava psykologinen Voodoo-show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys opastaa mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen. Voodoo on tunnetun suomalaisen mentalisti Jose Ahosen ensimmäinen sooloesitys. Uudenlaisessa esitysformaatissa yhdistyvät elämyksellisen taika-show:n elementit ja hyödylliset tiedot ihmisen sisäisen maailman koukeroista, toiminnasta ja ohjailusta. Kesto 1.5 tuntia väliajan kanssa.

Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet muun muassa kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle, ja Suomessa Jose tekee Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita mm. Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun. Jose myös kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Jose on myös Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustajajäsen. 


 
www.youtube.com/user/jamesjoystick

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Mentalisti Jose Ahonen - VoodooDoors open 19.15 Ritz Mentalisti Jose Ahonen - Voodoo Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, 65100 Vaasa

28.4. klo 20.00 (ovet klo 19.15)

Liput: 24 € / 22 € Ritz jäsenet, opiskelijat

Esitys on Suomeksi!
Ritz
24.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1