Naiskuoro Välke & Sorja

Vaasan Kuorofestivaalit 2018
Vaasan kaupungintalo, Senaatinkatu 1, Vaasa

11.5. klo 20.00

Liput:
20 € Peruslippu
15 € Opiskelija / Eläkäeläinen / Työtön / Vaasan kaupungin henkilökunta
10 € Kuorot

Naiskuoro Välke on vuonna 2008 perustettu ryhmä Oulaisten Nuorisokuorossa lapsena ja nuorena laulaneita naisia. Kuoron taiteellisena johtajana toimii musiikkineuvos Tapani Tirilä. Kamarikuorotyyppinen Välke on saavuttanut niin kotimaisia, kuin kansainvälisiäkin tunnustuksia. Suomen Naiskuoroliitto nimesi kuoron vuoden 2014 valopilkuksi ja heti seuraavana vuonna kuoro valittiin Suomen Naiskuoroliiton vuoden 2015 kuoroksi. Vuoden kuorona Välke sai kunnian konsertoida maaliskuussa 2017 Rauman Naiskuoropäivillä.

Sorja on vuonna 2010 perustettu eteläpohjalaisten naisten kuoro. Kuoroa johtaa Pirjo Kotkaniemi. Sorja tunnetaan moniulotteisena ja moni-ilmeisenä kuorona, joka käyttää ilmaisussaan myös draaman keinoja. Kuoro on toteuttanut erilaisia konserttikokonaisuuksia teatteriammattilaisten kanssa. Ohjelmistoon kuuluu uutta ja perinteistä suomalaista kuoromusiikkia, juhlavia ja perinteisiä kansansävelmiä modernein sovituksin, kevyempää populaarimusiikkia ja hengellistä ohjelmistoa.
Bookmark and Share
Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Naiskuorot Välke & SointuVaasan kuorofestivaalit 2018 Vaasan kaupungin kulttuurikeskus / Vaasan Kuorofestivaalit Naiskuorot Välke & Sointu Vaasan Kuorofestivaalit 2018
Vaasan kaupungintalo, Senaatinkatu 1, Vaasa

11.5. klo 20.00

Liput:
20 € Peruslippu
15 € Opiskelija / Eläkäeläinen / Työtön / Vaasan kaupungin henkilökunta
10 € Kuorot
Vaasan kaupungin kulttuurikeskus / Vaasan Kuorofestivaalit
20.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1