Curiosa-konsertti

Vaasan Kuorofestivaalit 2018
Ritz, Kirkkopuitstikko 22 A, Vaasa

11.5. klo 18.00

Liput:
20 € Peruslippu
15 € Opiskelija / Eläkeläinen / Työtön / Vaasan kaupungin henkilökunta
10 € Kuorot / Volumen jäsenet

Esiintyjät: 

Ilo Ensemble valloittaa lämpimällä soinnillaan ja välittömällä lavaesiintymisellään. Rohkeista ja puhuttelevista esiintymisistään kiitosta saanut yhtye voitti kesäkuussa 2017 Tampereen Sävelen kansainvälisen yhtyelaulukilpailun akustisen sarjan. Monipuolisesta osaamisesta syntyy musiikillinen keitos, jonka kekseliäs sointimaailma ja äänenkäyttötavat tempaavat kuulijan mukaansa. Yhtyeen intohimo on rekilaulu: kansan suussa syntynyt 1800-luvun populaarimusiikki. 

Musta lammas on ammattimuusikoiden muodostama ilmaisuvoimainen kuoro, joka groovaa ja soi tiukasti yhteen bändin tavoin. Kuoro on erikoistunut rytmimusiikkiin, johon luetaan muun muassa pop, jazz, rock, blues ja funk. Kuuluupa ohjelmistossa myös vaikutteita kansanmusiikista ja tanssilavoilta! Ryhmän ohjelmisto on herkullinen sekoitus omia kappaleita ja maukkaita uudelleensovituksia. Vuonna 2016 perustettu ryhmä on edennyt nopeasti maamme kiinnostavimpien a cappella -kokoonpanojen joukkoon, viimeisimpänä saavutuksenaan tanskalaisen Aarhus Vocal Festivalin kuorokilpailun voitto kesäkuussa 2017. Mustaa lammasta johtaa Ida Olsonen.


Bookmark and Share
Lue lisää
Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Curiosa-konserttiVaasan kuorofestivaalit 2018 Vaasan kaupungin kulttuurikeskus / Vaasan Kuorofestivaalit Curiosa-konsertti Vaasan Kuorofestivaalit 2018
Ritz, Kirkkopuitstikko 22 A, Vaasa

11.5. klo 18.00

Liput:
20 € Peruslippu
15 € Opiskelija / Eläkäeläinen / Työtön / Vaasan kaupungin henkilökunta
10 € Kuorot / Volumen jäsenet
Vaasan kaupungin kulttuurikeskus / Vaasan Kuorofestivaalit
20.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1