Mobiililippu

Kun valitset lipun toimitustavaksi mobiililipun, saat lipun tekstiviestinä, HTML-lippuna ja sähköpostitse pdf-liitteenä. Mobiililipun palvelumaksu on alkaen 1,50 €/lippu (sis. alv 24%).

Mobiililippu tulee matkapuhelimeen tekstiviestinä, jossa näkyvät kaikki tärkeimmät tiedot tekstinä. Viestissä on myös linkki HTML-lippuun, joka on virallinen mobiililippu. HTML-lipussa on kaikki tarvittavat tiedot, ja lisäksi lipussa on viivakoodi ovella tarkistamista varten. Avataksesi HTML-lipun matkapuhelimessasi täytyy olla Internetyhteys käytettävissä. Lisäksi saat mobiililipun vielä sähköpostiviestinä, jossa lippu on viestin liitteenä pdf-muodossa.

Tekstiviestilipun voi lähettää eteenpäin, joten ostaessasi liput useammalle henkilölle voit lähettää liput eteenpäin muille tapahtumaan tuleville. Huomioi kuitenkin, että liput tarkistetaan ovella, joten samaa lippua ei kannata lähettää eteenpäin useammalle henkilölle. Yhdellä mobiililipulla pääsee sisään vain kerran!

Tekstiviestissä oleva mobiililippu täytyy avata jo ennen tapahtumaan menoa klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Linkin toimivuus kannattaa tarkistaa jo ajoissa, jotta mahdollisilta ongelmatilanteilta vältytään.

Malli mobiililipusta:

NetTicket.fi - Mobiililippu
Liputamme tapahtumasi
PALVELUMAKSUT

PALVELUMAKSUT VERKKOKAUPASSA JA MYYNTIPISTEISSÄ:

- Liput alle 10€/lippu: 1,50€/lippu
- Liput 10-29,99€/lippu: 2,00€/lippu
- Liput 30-59,99€/lippu: 2,50€/lippu
- Liput 60-99,99€/lippu: 3,00€/lippu
- Liput 100-149,99€/lippu: 3,50€/lippu
- Liput yli 150€/lippu: 4,50€/lippu

Laskutuslisä: alkaen 5€/lasku

Postituslisä: 5€/lähetys

Palvelumaksuja ei palauteta mikäli tapahtuma peruuntuu.
Lipun hinnan osuuden palautuksesta vastaa tapahtumanjärjestäjä.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.