Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
TryckeriTeatern

Harri Kaitila & Tango del norte

Luvassa on sekä suomalaista että argentiinalaista tangoa tuoreina sovituksina maan terävimpään kärkeen kuuluvien muusikoiden esittämänä.

Konsertti on väliajaton, kestoltaan noin tunnin kokonaisuus, jossa kuullaan mm. Astor Piazzollan musiikkia ja suomalaista tangomusiikkia Toivo Kärjen ajoista nykypäivään.

TryckeriTeatern 24.9 klo 17.00 - PERUTTU!

Lippu 20 €
Eläkeläinen, Opiskelija 18 €
Lapsi 5-15v 14 €
Lapsi alle 5 v veloituksetta (sylissä)

Kesto 60 min.

Konsertissa esiintyy:
Harri Kaitila, laulu
Tango del norte
Sami Pirttilahti, bandoneon
Ville Westergård, piano
Suomalaiskokoonpano Tango del norte on kansainvälisissä kilpailuissa palkittu timanttinen tangoyhtye, jonka taival alkoi vuonna 2011 Astor Piazzollan musiikin parissa. Vuosikymmenen ajan yhtyeen soittajat ovat hakeneet tango-oppia Argentiinan parhailta muusikoilta. Tämän tuloksena on hioutunut sointi, joka saa aikaan yleisössä ihailua ja kehuja keikasta toiseen.
 
Tango del norte on soittanut yli 300 konserttia ympäri Suomea ja esiintynyt lisäksi Espanjassa, Puolassa ja Ruotsissa tangofestivaaleilla.
 
Toissavuonna Tango del norte sai 2. palkinnon "Astor Piazzolla - Città di Trani 2021" kilpailussa Italiassa. Kyseessä oli Piazzollan 100v kunniaksi järjestetty juhlakilpailu.
 
Vuonna 2018 yhtyeen bandoneonisti Sami Pirttilahti voitti kansainvälisen ”Che Bandoneon”-kilpailun Yhdysvalloissa.
 
Vuosien varrella Tango del norten kanssa on myös työskennellyt useita kotimaisia ja kansainvälisiä tangon laulajatähtiä. Vuonna 2016 Tango del norte julkaisi CD-levyn "Rai?ces de pasio?n" yhdessa? argentiinalaislaulaja Romina Biancon kanssa. Vuonna 2018 julkaistiin hyviä arvosteluja kerännyt duolevy "Solos & Duos".
 
Tango del norte on yhtye, joka lumoaa soitollaan ja ottaa yleisönsä huumorillaan. 
Tenori Harri Kaitila on saanut laulukoulutuksensa Wienin musiikkikorkeakoulun solistisella linjalla ja Wienin konservatorion oopperastudiossa.
 
Hän on laulanut ooppera-, lied- ja oratoriolaulajana Suomen lisäksi Itävallassa, Saksassa, Unkarissa, Slovakiassa, Tsekissä ja Norjassa. Laulu-uran ohella hän on toiminut pitkään laulupedagogina mm. Kuopion konservatoriossa ja Sibelius-Akatemian Kuopion kirkkomusiikkiosastolla sekä Suomen-Saksan-instituutin kulttuurivastaavana Berliinissä.
 
Jo vuosituhannen alusta Harri Kaitilan erityisen mielenkiinnon kohteena on ollut kansainvälinen konserttitango, jota hän on esittänyt festivaaleilla Suomessa ja Keski-Euroopassa, mm. Berliinin, Slovakian ja Luxemburgin Filharmonioissa, Prahassa, Brnossa. Suomessa Kaitila on esiintynyt kaikilla merkittävillä alan festivaaleilla, kuten Seinäjoen Tangomarkkinoilla, Maailmantango-festivaalilla sekä Sata-Häme Soi -festivaalilla.
 
Kaitilalta on tähän mennessä ilmestynyt kaksi tangoalbumia, joista toinen, Un finlandés en Buenos Aires (Sonorte Art 2011), sai erinomaisen arvion arvostetussa saksankielisessä Tangodanza-lehdessä. Kaitilan uusin albumi, syksyllä 2023 julkaistava Tango Málaga sisältää säveltäjä Tapani Purasen ja Kaitilan säveltämää uutta suomalaista tangomusiikkia latinalaisamerikkalaistyylisesti sovitettuna.
 
 
 
Buy tickets

Shows24.9.2023-24.9.2023

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Sun 24.9.2023 17pm
    Harri Kaitila & Tango del norte
TryckeriTeatern Dalgatan 410300 Karjaa tryckeriteatern.org
Organizer's all events