Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Homework Productions

Halloween Blues 2022

Kahden koronapandemian johdosta väliin jääneen tapahtuman jälkeen jo vuodesta 2004 järjestetty Halloween Blues palaa tositoimiin marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Festivaalin päätapahtuma tarjoaa tapahtuman tavaramerkiksi muodostunutta huipputason pohjoismaista bluesia, kalifornialais-ranskalaissta yhteistyötä ja mielenkiintoisen paikallisen come back -esiintymisen.

Ritz, La 5.11 klo 18.00

Lippu 33 € sis. palvelumaksu
Ovelta 40 €

K-18

Kesto 4 h

Esiintyjät: T. Laari Band, RJ Mischo (US) & Franck Goldwasser (FR) with The Frostbites (FIN/DK), Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames (SWE/FIN)
T. Laari Band
Vaasalainen blueskitaristi ja –laulaja Tero Laari kohosi 90-luvun lopulla vasta parikymppisenä Vaasan seudun puhutuimmaksi bluesartistiksi ja esiintyi vuosituhannen vaihteen molemmin puolin myös suurilla festivaaleilla Suomessa ja Ruotsissa yhdessä tuolloisen yhtyeensä Riverdale Blues Bandin kanssa. Viime aikoina aktiivisesta keikkailusta pitkään taukoa pitänyt Laari on koonnut uuden kokeneista vaasalaismuusikoista koostuvan bändin, joka tulee nyt avaamaan Halloween Bluesin päätapahtuman. 
Laari tunnetaan vahvasta laulustaan ja tinkimättömästä kitaroinnistaan. Freddie Kingiä suurimpana vaikuttajanaan pitävä Laari tekee uuden ryhmänsä kanssa funkahtavaa, soulvaikutteista bluesia Kingin 70-luvun vuosien tyyliin, mutta omalla persoonallisella tavallaan. Ainutlaatuinen tilaisuus kuulla erästä vaasalaisen musiikkielämän keskeistä artistia vuosien tauon jälkeen!
Tero Laari: laulu, kitara
Ylli Passi: kitara
Matti Seppänen: basso
Timo Ruokonen: rummut
 
RJ Mischo & Franck Goldwasser with The Frostbites
Kaliforniassa asuva huuliharpisti-laulaja RJ Mischo ja Yhdysvalloista hiljattain takaisin kotikaupunkiinsa Pariisin muuttanut kitaristi-laulaja Franck Goldwasser (Paris Slim) tekevät marraskuussa yhteiskiertueen Pohjoismaissa esiintyen myös Halloween Bluesin päätapahtumassa. Jo 30 vuotta yhteistyötä tehnyt kaksikko taitaa perinteisen Chicago-bluesin läpikotaisin.
R.J. Mischo on Wisconsinissa syntynyt, Minnesotassa kasvanut ja pääosan urastaan Kaliforniassa asunut blueslaulaja ja mestarillinen huuliharpisti. Virtuoosimaisen soittotekniikkansa lisäksi R.J. – ´King of a Mighty Good Time´ – on myös valloittava ja karismaattinen esiintyjä. Mischo on vieraillut Suomessa ja myös Vaasassa useita kertoja vuodesta 2006 lähtien. Sen sijaan hänen tämänkertainen kiertuekumppaninsa, kitaristilegenda ja laulaja  Franck Goldwasser saapuu Suomeen nyt ensimmäistä kertaa. Goldwasser tunnettiin aiemmin myös lempinimellä ’Paris Slim’, hänen synnyinkaupunkinsa Pariisin mukaan.
Mischo ja Goldwasser rakentavat yhdessä kahden vahvan solistin vuorottelevan ja vuorovaikutteisen shown. Tämän todellisen monikansallisen yhtyeen täydentävät amerikkalaisen Mischon ja ranskalaisen Goldwasserin ohella suomalaisbasisti Jaska Prepula ja nykyään Tanskassa asuva vaasalaistaustainen rumpali Mikko Peltola.
 
Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames
Ruotsalainen Greger “Knock-Out Greg” Andersson perusti ensimmäisen bluesyhtyeensä jo 80-luvulla. Bändistä kehittyi vuosien myötä legendaariseksi muodostunut Knock-Out Greg & The Blue Weather, joka kiersi vuosien ajan niin Ruotsissa kuin Euroopassa hengästyttävällä vauhdilla. Knock-Out Greg työskenteli myös paljon Sven Zetterbergin kanssa muun muassa palkitun yhteislevyn Let Me Get Over It muodossa.
Uudessa The Scandinavian Blue Flames yhtyeessään Anderssonilla on joukko Pohjoismaiden bluesparhaimmistoa. Rummuissa on Gregerin erottamaton parivaljakko, pikkuveli Marcus Andersson. Kontrabassoa soittaa muun muassa Trickbagistä tuttu ja aikoinaan The Blue Weather –yhtyeessäkin soittanut tehopakkaus Lars Näsman. Mukana bändissä on myös Ruotsin kärkipianisti Fredrik von Werder ja suomalainen kitaristi Tomi Leino, jota pidetään yhtenä tämän hetken kuumimmista blueskitaristeista.
 • Ritz Homework ProductionsKirkkopuistikko, Kyrkoesplanaden 2265100 Vaasa, Vasa
 • 5.11.2022-5.11.2022
 • 33 €
Buy tickets

Shows5.11.2022-5.11.2022

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Sat 5.11.2022 18pm
  Halloween Blues 2022
Homework Productions Hovioikeudenpuistikko 1665100 Vaasa
Organizer's all events