Vaasan kaupunginteatteri

8808
NIIN KUIN TAIVAASSA Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö

Menestyvä kapellimestari Daniel Daréus joutuu sydänkohtauksen saatuaan luopumaan kansainvälisestä urastaan ja palaa kotiseudulleen pieneen kylään. Kylän kuoro värvää Danielin kuoronjohtajaksi. Näytelmä on lämminhenkinen kuvaus taiteilijan kutsumuksesta, pienen kyläyhteisön ihmisistä, rakkaudesta ja musiikin voimasta.

Viimeiset esitykset vain 15 € / lippu ( + toimitusmaksu)
8800
LUONNON LAKI Vaasan kaupunginteatteri / Pieni näyttämö Julia

Kari Hotakaisen v. 2013 ilmestyneeseen romaaniin pohjautuva näytelmä Luonnon laki. Päähenkilö, maalämpöyrittäjä Rautala joutuu pahaan kolariin ja loukkaantuu vakavasti. Mies, joka on vuosikausia kiertänyt veroja, joutuu leikkauspöydälle ja tempautuu samalla toiseen todellisuuteen.

8816
PETER PAN Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö

Kultasen perhe on aivan tavallinen perhe: vanhemmat, jotka tekevät kovasti töitä ja kolme vilkasta lasta, Leena, Jukka ja Mikko, jotka rakastavat leikkimistä. Mutta valitettavasti vanhemmilla ei ole aina kylliksi aikaa leikkiä lasten kanssa. Mutta onneksi Peter Pan, kaikkien lasten pelastaja, lentää sisään ikkunasta ja vie lapset unelmien maahan, Mikä-Mikä-Maahan.

Ensi-ilta 18.3.2017
8985
ON KESÄYÖ - musikaali Topi Sorsakosken elämästä Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa

Musikaalissa seurataan huikean uran ja kansansuosion saavuttaneen Topi Sorsakosken elämän vaiheita. Topin hurtti huumori ja teeskentelemätön tyyli siivittivät hänet suomalaisten tuntojen tulkiksi.
8751
BILLY ELLIOT - musikaali Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö

Unohtumattoman musikaalielämyksen takaavat Elton Johnin säveltämä upea musiikki, Jakob Höglundin suunnittelemat loistavat tanssikohtaukset sekä huumorilla höystetty, koskettava tarina.

Billy Elliotin tapahtumat sijoittuvat 1980-luvulle englantilaiseen kaivoskaupunkiin. Billy on äiditön kaivostyöläisen poika, joka vaihtaa salaa kkeilyharjoitukset balettitunneiksi ja haaveilee tanssijan urasta. Vauhdikkaassa esityksessä edetään vaikeuksien kautta voittoon ja rohkaistaan jokaista katsojaa uskomaan omiin unelmiinsa.

Ensi-ilta 16.9.2017
8782
IRINA konsertti Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö

IRINA
SUNNUNTAIKONSERTTI 21.5.2017 klo 19


KAIKKI LIPUT 32 € + 2,50€ palvelumaksu
8826
SAMAN KATON ALLA Vaasan kaupunginteatteri / Pieni näyttämö Julia

Helsingissä asuva Matias tuo ensimmäistä kertaa kihlattunsa näytille lapsuudenkotiinsa eteläpohjalaiselle karjatilalle. Perheen joulurauha on uhattuna, kun miniä ei ole aivan sellainen kuin isäntä ja emäntä olivat odottaneet...

Lapualaislähtöisen kirjailijan Taina Latvalan uutuusnäytelmä SAMAN KATON ALLA
8908
KUULA-OPISTO : Tanssien kohti kesää Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö

Kuula-opiston tanssiosasto juhlistaa 25. toimintavuottaan. Teatterin suuri näyttämö täyttyy ilosta ja osaamisesta, kun opiston 4–18 -vuotiaat tanssijat astuvat estradille. Esityksessä nähdään lastentanssia, balettia ja nykytanssia.

Esitykset ovat 8-9.5.2017 suurella näyttämöllä.
8957
UMPIHANKEEN Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa

Umpihankeen – paljastava kuvaus kilpahiihdon karusta maailmasta. Suomen maajoukkue valmistautuu suuriin maastohiihdon kotikisoihin. Yksi hiihtäjistä etsii vielä itseään maailmaluokan hiihtäjänä, toisen menestyksekäs ura on jo loppusuoralla. Suuria paineita kilpailuun asettavat sekä urheilija itse että ympäristö. Miten toteuttaa kaikkien haaveet täydellisyydestä?

Ensi-ilta 11.11.2017

Umpihankeen on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.


8982
KULTTUURIAKATEMIA : Olipa kolme kertaa Vaasan kaupunginteatteri / Pieni näyttämö Julia

Olipa kolme kertaa on kolme alkua, kolme nuorta, kolme tarinaa ja yksi päivä. Tove, Pekka ja Aino ovat kolme yksilöä, jotka yrittävät selvitä elämässä erilaisista ongelmistaan huolimatta.

Olipa kolme kertaa on ryhmälähtöisesti tuotettu esitys, jonka teemana on identiteetti. Näytelmän tarina ja muoto ovat ryhmän yhdessä tuottamia. Käsikirjoituksen on työryhmän yhteisideoinnin pohjalta kirjoittanut lukiolainen Tuulia Häkkinen yhdessä prosessin ohjaajan Venla Korjan kanssa. Ohjauksesta vastaavat Emma Uusi-Kokko ja Ella Nybäck, Korjan luotsaamina.

Näytelmä on Vaasan kaupunginteatterin ja Vaasan lyseon lukion Kulttuuriakatemia-yhteistyöhankkeen ensimmäinen produktio
8747
ANNA PUU sunnuntaikonsertti Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa

ANNA PUU sunnuntaikonsertti

SU 16.4.2017 klo 19 PERUUTETTU

UUSI PVM 14.5.2017 klo 19

KAIKKI LIPUT 32 € ( + toim.maksu)
Konsertissa on väliaika
8874
NOSTALGIA musiikkinäytelmä Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa

Suomi 100 ohjelmistoa ; lähes 150 musiikkia, tanssia ja teatteria harrastavaa 11-18v nuorta esittävät musiikkinäytelmän Suomen historiasta.

Nostalgia on kaksikielinen yhteistyöproduktio, joka perustuu nuorten improvisoinnin kautta kirjoitettuun käsikirjoitukseen. Yhteistyössä on mukana Vaasan kaupungin taiteen perusopetus - TaiKon, Kuula-opisto ja Nuorisopalvelut / Rokkikoulu ja se tuo yhteen kulttuurista kiinnostuneita eri taiteenlajeja harrastavia nuoria. Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat myös Vaasan kulttuuri- ja kirjastotoimi sekä Vaasan kaupunginteatteri.
8827
Sami Hedberg & Niko Kivelä: WINGS OF COMEDY Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö

Sami Hedberg & Niko Kivelä
WINGS OF COMEDY

4.5.2017
Showtime klo 18:00 & 21:00

Stand upin superkaksikko, Sami Hedberg ja Niko Kivelä, yhdistää jälleen voimansa. Wings of Comedy -stand up -kiertueellaan Sami ja Niko esiintyvät sekä yksin että yhdessä. K-18 v

Liput: 30/27€ (sis. palvelumaksu)
Liputamme tapahtumasi