ROVANIEMI

8866
Vänän musiikkibaari Keväällä 2017 Vänän baarin valtaavat parhaat palat, uudet teemat ja hulvaton vappuspesiaali. Illan viihteestä pitävät huolen baarin bändi, teatterilaiset ja yllätysesiintyjät, jotka lupaavat tarjoilla arkea loitontavaa ohjelmaa.

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon kellariteatteri Saivo
Liput 15 € + verkkokaupan palvelumaksu
8807
Neljä pientä annosta Martti Suosalo, Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto vierailevat Rovaniemen Teatterin suurella näyttämöllä 27.3. klo 19.

Liput 30 € + verkkokaupan palvelumaksu
8852
Täti ja minä Täti ja minä on musta komedia, ruumiinvalvojaiset kahdelle yksinäiselle. Näytelmän rooleissa tätinä nähdään Pirjo Leppänen ja sukulaismiehenä Kari Koivukangas. He vievät sinut ullakkohuoneiston odottavaan tunnelmaan Rovaniemen Teatterin vinttinäyttämö Kerolla.

Liput 24 / 21 / 14 € + verkkokaupan palvelumaksu
8865
Vänän jätskibaari Tervemenoa lauantaipäivien rutiinit ja tervetuloa Vänän jätskibaarin perheklubit. Jätskibaarin ohjelma on tehty mukavasta yhdessäolosta, leikistä ja laulusta. Laitetaan iloiten ja annetaan musiikin kuulua kaikille Lappia-talon kellariteatteri Saivossa.

Liput 10 € + verkkokaupan palvelumaksu
8846
Teatterin 7 ihmettä nuorille Rovaniemen Teatterin työpajamuotoisessa esityksessä syntyy teatterin ihme kokeilemalla erilaisia tyylejä, rekvisiittaa ja tehosteita.

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon vinttinäyttämö Kero
Liput 8 € + verkkokaupan palvelumaksu
8845
Teatterin 7 ihmettä junioreille Rovaniemen Teatterin työpajamuotoisessa esityksessä syntyy teatterin ihme kokeilemalla erilaisia tyylejä, rekvisiittaa ja tehosteita.

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon vinttinäyttämö Kero
Liput 8 € + verkkokaupan palvelumaksu
8818
Piaf Edith Piafin taiteilijan tiestä kertovat kaksi näyttelijää, muusikko ja Piafin laulut. Tunnelma on katsojaa lähellä, aivan kuten Edithin ensimmäisillä klubikeikoilla.

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon kellariteatteri Saivo
Liput 24 / 21 / 14 € + verkkokaupan palvelumaksu
8400
Ei makseta! Ei makseta -komediassa varastaminen johtaa vedätysten kierteeseen, joka saa mitä mielikuvituksellisempia ulottuvuuksia. Tarinan ystävykset, heidän aviomiehensä kera poliisin ja hauturin ihmettelevät käänteitä yhdessä yleisön kanssa. Katsoja voi heittäytyä rennosti nauramaan mukana. Mikä onkaan sen vapauttavampaa, kuin leikki totisilla asioilla?

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon suuri näyttämö Tieva
Liput 28 / 25 / 17 € + verkkokaupan palvelumaksu
8802
Maukan ja Väykän hyvä päivä Mitä voi tehdä sateisena päivänä, kun aika tuntuu eksyneen vesipisaroiden joukkoon? Vaikka mitä, tuumaavat Maukka-kissa ja Väykkä-koira muuttaen päivän auringonpaisteeksi laulaen, tanssien ja tarinoita kertoen.

Vierailuesitykset 28.3. klo 10 ja 18 Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon Tieva-näyttämöllä

Liput 12 € + verkkokaupan palvelumaksu
8672
Erikoiset Iltamat Ravintola Lapin Hullu
Koskikatu 6, Rovaniemi

Rovaniemellä Pub&Bar Lapin Hullussa on komediakevät! Nyt on nimittäin piru irti ja hullut liikkeellä, kun Lentävän Poron Teatterin improlijat lähtevät vauhdikkaaseen seikkailuun improvisoiden täysin tyhjästä sketsejä ja komediaa hulluttelun merkeissä.

Hinta: 6,50€ sis. palvelumaksu
8684
Aurinkobaletti ja Rimpparemmi: Kymmenen laulua naisesta Kymmenen laulua naisesta on turkulaisen Aurinkobaletin ja rovaniemeläisen Tanssiteatteri Rimpparemmin suurtuotanto Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Teoksen käsikirjoituksesta ja koreografiasta vastaa Marjo Kuusela ja laulujen sävellyksistä Kaj Chydenius.

Liput 34 / 30 / 18 € + verkkokaupan palvelumaksu
8795
Lasten vallankumous Napapiirin yläasteen yhdeksäsluokkalaiset esittävät Elina Kilkun käsikirjoittaman näytelmän Lasten vallankumous. Esitys kertoo kolmesta lapsesta, jotka kyllästyvät aikuisten tapaan kasvattaa heitä.

Esitykset ti 11.4. ja ke 12.4. klo 19 Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon vinttinäyttämö Kerolla

Liput 5 / 10 euroa + verkkokaupan palvelumaksu
Liputamme tapahtumasi
PALVELUMAKSUT

PALVELUMAKSUT VERKKOKAUPASSA JA MYYNTIPISTEISSÄ:

- Liput alle 10€/lippu: 1,50€/lippu
- Liput 10-29,99€/lippu: 2,00€/lippu
- Liput 30-59,99€/lippu: 2,50€/lippu
- Liput 60-99,99€/lippu: 3,00€/lippu
- Liput 100-149,99€/lippu: 3,50€/lippu
- Liput yli 150€/lippu: 4,50€/lippu

Laskutuslisä: alkaen 5€/lasku

Postituslisä: 5€/lähetys

Palvelumaksuja ei palauteta mikäli tapahtuma peruuntuu.
Lipun hinnan osuuden palautuksesta vastaa tapahtumanjärjestäjä.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.