Palvelumme on hieman ruuhkautunut koska suuri osa huhti- ja toukokuun tapahtumista on peruuntunut ja käsittelemme lippujen peruutuspyyntöjä.
Voit seurata sivulta Peruutetut tapahtumat onko sinun tapahtumasi peruutettu ja kuinka sinun tulee toimia asian suhteen.

VANTAA

 • Teatteri Vantaa
  9 €
  EUR
 • Vantaan Näyttämö
  25 €
  EUR
 • Vantaan Näyttämö
  Puuhiset

  Vantaan Näyttämö

  15 €
  EUR
 • Tikkurilan Teatteri
  Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli

  Tikkurilan Teatteri


  Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan kirjojen rakastetut Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää joutuvat tänä kesänä keskelle sekaannuksien soppaa kotiseututalo Påkaksen pihalla. Risto huolestuu parhaasta ystävästään, kun Perhosen perhe yllättäen luopuu herkkuruoista, muuttaa asumaan vaatimattomaan mökkiin ja vaihtaa auton polkupyöräilyyn. Mistä oikein on kyse?

  Auttaakseen Nelliä Risto lupautuu hoitamaan Nellin herkuille persoa Alpo-kissaa. Soppa syntyy, kun Alpo päätyy kotiapulaiseksi Rauha-tädin kovaotteiselle serkulle Elville. Vauhdikkaassa koko perheen esityksessä lusikkansa liemeen laittavat myös Rauha-täti ja naapurin hyväntahtoinen herra Lindberg – eikä kommelluksilta vältytä. Esitystä säestävät Iiro Rantasen säveltämät laulut ja välillä pannaan tanssiksi. Ei hassumpaa!

  Tikkurilan Teatteri on esittänyt koko perheen kesäteatteria kotiseututalo Påkaksen pihapiirissä jo vuodesta 1998. Esitys tuo yhteen Tikkurilan Teatterin lahjakkaat tekijät: sen ohjaa teatterinjohtaja-rehtori Carita Välitalo, ja lavalla nähdään sekä Tikkurilan Teatterin aikuisia harrastajanäyttelijöitä että Tikkurilan Teatterikoulun oppilaita muun muassa näytelmän nimirooleja tähdittämässä.

  Käsikirjoitus: Sinikka Nopola ja Tiina Nopola
  Ohjaus: Carita Välitalo
  Puvustus: Anu Kamppila
  Lavastuksen toteutus: Tomi Tikka
  Järjestäjä: Aila Pelkonen
  Musiikin sävellys: Iiro Rantala
  Taustanauhat ja laulujen opetus: Tuija Rantalainen
  Koreografia: Soile Vedenpää
  Valokuvat: Leena Tiuri
  Tuotantokoordinaattori: Aino Järvi-Eskola
  Lehdistötiedote: Päivi Salminen

  Rooleissa: Waltteri Jousa, Charlie Nevander, Raul Nyberg, Minna Laine, Säde Laurikainen, Unna Piispanen, Maikki Viitikko ja Emma Winnett.

  Kesto: n. 2h (sis. väliajan)
  Esityspaikka: Kotiseututalo Påkas, Vanha Kuninkaalantie 2, Vantaa

  Ikäsuositus: koko perheelle! Alle 4-vuotias ilmaiseksi aikuisen seurassa. Vapaalippu tulee noutaa Tikkurilan Teatterin lippukassalta Kotiseututalo Påkaksen pihasta ennen esityksen alkua.

  Liput ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 20€ / 16€ / 60€ kimppalippu (sis. kaksi aikuista + kaksi lasta. Huom: kimppalippu vain ennakkomyynnissä).

  Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
  Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila) sekä Stockmann-tavarataloista.

  Liput ovelta ja Tikkurilan Teatterin kautta varattuna: 22€ / 18€
  Tikkurilan Teatterin varaus- ja infopuhelin: 044 013 0036 (1h ennen esityksen alkua) tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin)

  Huomioithan nämä kun tulet kesäteatteriin:
  – Varatut liput tulee lunastaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua paikan päältä Påkaksen pihasta.
  – Esitys on ulkona. Katsomomme ei ole katettu, joten sateisella säällä kannattaa pukeutua sadevaatteisiin. Katsomoon ei voi ottaa sateenvarjoja.
  – Toimistollamme/Påkaksella ei ole ennakkolippujen myyntiä tai lunastusta, kaikki ennakkomyynti tapahtuu Netticketin ja Vantaa-infojen lipunmyyntien kautta.
  – Pysäköinti Heurekan parkkipaikalla.
  – Esityksen väliaikabuffetissa tarjolla pullaa, grillimakkaraa ja -maissia sekä muita herkkuja! Sekä buffetissa että lipunmyynnissä käy sekä kortti että käteinen.">
  20 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  Ulla Tapaninen: Lava-ammuntaa VI -six pack -komiikkaa

  Teatteri Vantaa

  Taitelija Ulla Tapaninen palaa Silkkisalin lavalle six pack -komiikan kanssa. Esitys on itsenäinen kuudes jatko-osa Lava-ammuntaa -esityssarjalle, jonka ensimmäinen osa nähtiin Ryhmäteatterissa jo vuonna 1995.

  Käsikirjoitus: Raila Leppäkoski ja Ulla Tapaninen
  Ohjaus: Raila Leppäkoski
  Lavalla: Ulla Tapaninen

  Kesto: n. 1h 50min, sis. väliajan
  Liput: 29 / 27 €">
  29 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  32 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  29 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  29 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  29 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  29 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  32 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  10 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  29 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  29 €
  EUR
 • Teatteri Vantaa
  29 €
  EUR