ROVANIEMI

9008
Syyssikermä Rovaniemen Teatterin syyskauden avajaisissa pääsee näkemään katkelmia tulevasta ohjelmistosta, tapaamaan teatterilaisia ja nauttimaan kahvit Cafe & Bar 21:n teatteriravintolassa.

Torstaina 7.9. klo 18
Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon Tieva-näyttämö
Liput 5 €
8981
Joulutarina Joulutarina antaa katsojalleen säkkikaupalla kokemuksia. Esitys sisältää teatteria, tanssia ja musiikkia sekä paljastaa joulun jännittävimpiä salaisuuksia.

Musiikkinäytelmä on Rovaniemen Teatterin ja Tanssiteatteri Rimpparemmin yhteistuotanto.

Näytökset ovat Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon Tieva-näyttämöllä.

Esityksen suositusikäraja on 7 vuotta.

Liput 30 / 27 / 20 €
8818
Piaf Edith Piafin taiteilijan tiestä kertovat kaksi näyttelijää, muusikko ja Piafin laulut. Tunnelma on katsojaa lähellä, aivan kuten Edithin ensimmäisillä klubikeikoilla.

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon kellariteatteri Saivo
Liput 24 / 21 / 14 € + verkkokaupan palvelumaksu
8400
Ei makseta! Ei makseta -komediassa varastaminen johtaa vedätysten kierteeseen, joka saa mitä mielikuvituksellisempia ulottuvuuksia. Tarinan ystävykset, heidän aviomiehensä kera poliisin ja hauturin ihmettelevät käänteitä yhdessä yleisön kanssa. Katsoja voi heittäytyä rennosti nauramaan mukana. Mikä onkaan sen vapauttavampaa, kuin leikki totisilla asioilla?

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon suuri näyttämö Tieva
Liput 28 / 25 / 17 € + verkkokaupan palvelumaksu
8684
Aurinkobaletti ja Rimpparemmi: Kymmenen laulua naisesta Kymmenen laulua naisesta on turkulaisen Aurinkobaletin ja rovaniemeläisen Tanssiteatteri Rimpparemmin suurtuotanto Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Teoksen käsikirjoituksesta ja koreografiasta vastaa Marjo Kuusela ja laulujen sävellyksistä Kaj Chydenius.

Liput 34 / 30 / 18 € + verkkokaupan palvelumaksu
8980
Nätti-Jussi seikkailee Nätti-Jussin legendat pääsevät eloon Rovaniemen Teatterissa ensimmäistä kertaa. Näytelmässä Nätistä kasvaa kansainvälinen seikkailija, joka kiitää Etelämereltä Rovaniemen markkinoille ja Hollywoodista Eurooppaan. Astu mielikuvitusmasiinaan ja anna Nätti-Jussin seikkailuiden viedä. Its shöy taim.

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon suuri Tieva-näyttämö
Liput 28 / 25 / 17 €
8984
Tänä iltana Pirjo Leppänen Näyttelijä Pirjo ”Jente” Leppänen kertoo katsojille sattumuksista ja rooleista näyttelijäuransa varrelta.

Rovaniemen Teatterissa, Lappia-talon vinttinäyttämö Kerolla

Liput 22 / 19 / 12 €
8983
Pessi ja Illusia Satunäytelmä Pessi ja Illusia vie keijujen ja peikkojen maahan kertoen ulkokuoreltaan vastakohtaisten ja syvimmiltään sieluntovereiden yhteiselosta. Lähtiessäsi sitä katsomaan saat päivän, jolloin satuolentoja on oikeasti olemassa.

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon vinttinäyttämö Kero
Liput 8 €
9010
Johan Turi SÁMI NAŠUNÁLATEÁHTER BEAIVVÁŠ
vierailee 30.9. Rovaniemellä näytelmällään Johan Turi.

Johan Turi on esitys kirjan synnystä. Se on esitys unelmista, kiusauksista, epäilystä, viettelyksistä ja katumuksesta.

Näytös on Kulttuuritalo Wiljamissa, Urheilukatu 1:ssä.

Liput 12 €
Liputamme tapahtumasi