Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas

Erja Lyytinen - Marjo Leinonen - Micke Björklöf
 
Ritz
Kirkkopuistikko 22A 
 
Liput
Peruslippu 41,50€ (sis. palv. maks)
Opiskelija 38,50€ (sis. palv. maks)
Työtön 38,50€ (sis. palv. maks)
Lapsi 28€ (sis. palv. maks)
Ryhmälippu 38,50€ (Minimikoko 10 henk.) (sis. palv. maks)
 
Read more

Vuoden 2019 Blue Christmas - kiertueen tähdet ovat Marjo Leinonen, Micke Björklöf ja Erja Lyytinen!

 
Rokkaavan riemukas Blue Christmas – konsertti on kitaristi Erja Lyytisen emännöimä kiertue, joka rokkaa jo kolmatta joulua pitkin Suomen konserttisaleja!
 
Konsertissa kuullaan Erja Lyytisen ja solistivieraiden omaa materiaalia sekä blues, rock ja soul – henkisiä kappaleita ja tietenkin myös jouluisia lauluja, joita huikean lahjakkaat solistivieraat esittävät kaksi tuntia kestävässä konserttikokonaisuudessa. Luvassa on ikimuistoinen elämys sinisen bluesin ja punaisen joulun ystäville!
 
Suomalaisen blues-rockin komeetta Erja Lyytinen on tehnyt mittavan uran nuoresta iästään huolimatta. Lyytisen saavutuksiin kuuluu tusinan verran levytyksiä Brittejä ja USA:ta myöten, erilaisia palkintoja sekä maailmantähtien kanssa tehdyt yhteiskeikat, joista helsinkiläinen yleisö muistaa ehkä parhaiten Lyytisen jammailun Kaisaniemessä vuonna 2018 Carlos Santanan maailmankiertueella 20 000 ihmisen edessä.
 
Huhtikuussa 2019 julkaistu Another World - albumi on saanut mairittelevia arvioita ympäri Eurooppaa ja nostanut Lyytisen ilmaisun uudelle tasolle. European Blues Awards valitsi Lyytisen vuoden 2017 parhaimmaksi kitaristiksi, eikä suotta, sillä taidokkuus ja soittamisen riemu ovat asioita, jotka jaksavat ihastuttaa yleisöjä ympäri maailman.
 
Laulaja-huuliharpisti Micke Björklöf on viihdyttänyt yleisöjä ympäri Euroopan jo 25 vuotta yhtyeensä Micke Björklöf & Blue Strip - keulahahmona. Sympaattinen ja energinen lavapersoona on saanut koulutuksen Complete Vocal Instituutista Kööpenhaminasta. Hänet valittiin Suomen edustajaksi European Blues Challenge - kilpailuun vuonna 2011 sekä Yhdysvalloissa vuonna 2015 järjestettyyn maailman suurimpaan blues-tapahtumaan International Blues Challenge trionsa Micke & Lefty feat. Chef kanssa. Björklöf on tehnyt yhteistyötä mm. Grammy palkitun tuottaja John Porterin kanssa ja on tehnyt levytyksiä Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Björklöf osaakin ottaa yleisön kansainvälisen tason antaumuksella!
 
Marjo Leinonen tuli tunnetuksi koko Suomelle Balls - yhtyeen riveistä jo 80-luvulla. Leinonen on tunnistettavimpia suomalaisia rhythm´n blues laulajia, jolla on oman karhean laulusoundin lisäksi hallussa genren traditio, eleet ja pukeutuminen. Vuonna 2008 Leinonen esitti pääosaa Janis Joplinista kertovassa musiikkinäytelmässä Janis – eräs rocklegenda. Monipuolisista musiikkitaidoista kertovat myös useat äänitykset eri yhtyeiden solistina ja yhteistyöt mm. J. Karjalaisen, Maija Vilkkumaan ja Ismo Alangon kanssa. Leinosen äänessä yhdistyy soul, rhythm´n blues ja rock´n roll ja hän elääkin jokaisen laulamansa kappaleen ladattuna täyteen syvää tunnetta.

Events calendar
Time
Event
Price
Quantity
 
Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas Bluesland Productions Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas Erja Lyytinen - Marjo Leinonen - Micke Björklöf

Ritz
Kirkkopuistikko 22A

Liput
Peruslippu 41,50€ (sis. palv. maks)
Opiskelija 38,50€ (sis. palv. maks)
Työtön 38,50€ (sis. palv. maks)
Lapsi 28€ (sis. palv. maks)
Ryhmälippu 38,50€ (Minimikoko 10 henk.) (sis. palv. maks)
Bluesland Productions
41,50 €
EUR
  • Available Available
  • Limited Availability Limited Availability
  • Sold Out Sold Out
  • Cancelled Cancelled
  • Sales blocked Sales blocked
 1