Erikoiset Iltamat

Ravintola Lapin Hullu
Koskikatu 6, Rovaniemi

Tänä keväänä joka toinen keskiviikko on improkeskiviikko! Rovaniemellä Pub&Bar Lapin Hullussa on nyt komediakevät! Nyt on nimittäin piru irti ja hullut liikkeellä, kun Lentävän Poron Teatterin improlijat lähtevät vauhdikkaaseen seikkailuun improvisoiden täysin tyhjästä sketsejä ja komediaa hulluttelun merkeissä.
 
Esitykset Pub&Bar Lapin Hullussa (Koskikatu 6, Rovaniemi) ja baari on auki koko illan!
 
Liput vain 6,50€ sis. palvelumaksu
 
Bookmark and Share
Lue lisää

"Erikoiset Iltamat" on Lentävän Poron Teatterin luoma improkomedia-esitys, jossa mitään ei ole käsikirjoitettu, vaan kaikki sketsit synnytetään yleisön silmien edessä näyttelijöiden mielikuvituksesta ja alitajunnasta. Improillan aikana pelataan erilaisia impropelejä, joissa näyttelijät pääsevät seikkailemaan muun muassa eri tyylilajeissa, historiallisissa aikakausissa ja roolihamoissa. Näistä Iltamista tekee erikoisen se seikka, että näyttelijät eivät tiedä etukäteen mitä impropelejä he pääsevät illan aikana pelaamaan, vaan jokainen koomikko tuo oman suosikkipelinsä esitykseen ja yllättää kollegansa. Tervetuloa erikoisiin iltamiin Lentävän Poron tapaan!

 
Ke 8.3.2017 klo 20.00
Ke 22.3.2017 klo 20.00
Ke 5.4.2017 klo 20.00
Ke 19.4.2017 klo 20.00
 
Iltoja isännöivät koomikot Jonne Suopajärvi, Julius Oförsagd, Jussi Olavi Jokinen ja Risto Olenius.
 
MITÄ SE IMPROVISAATIOTEATTERI ON?
 
Improvisaatioteatterissa mitään ei ole käsikirjoitettu, vaan kaikki improvisoidaan yleisön silmien edessä. Yleisö saa myös määritellä sketseille ja kohtauksille tapahtumapaikat, tyylilajit ja teemat sekä koijaamaan muutenkin lavalla olevia esiintyjiä.
 
Baariviihteenä impro eroaa esimerkiksi stand-upista siinä, että lavalla on improryhmä, jonka näyttelijät luovat kokonaisia kohtauksia ja sketsejä livenä juuri siinä hetkessä. Improesitystä katsoessa voikin hämmästyä ja riemastua nimenomaan läsnäolon ja kuuntelun sekä hetkessä tapahtuvien oivallusten syntymisestä. Improvisaatioteatteri on komediaa paljaimmillaan.

Liputamme tapahtumasi
PALVELUMAKSUT

PALVELUMAKSUT VERKKOKAUPASSA JA MYYNTIPISTEISSÄ:

- Liput alle 10€/lippu: 1,50€/lippu
- Liput 10-29,99€/lippu: 2,00€/lippu
- Liput 30-59,99€/lippu: 2,50€/lippu
- Liput 60-99,99€/lippu: 3,00€/lippu
- Liput 100-149,99€/lippu: 3,50€/lippu
- Liput yli 150€/lippu: 4,50€/lippu

Laskutuslisä: alkaen 5€/lasku

Postituslisä: 5€/lähetys

Palvelumaksuja ei palauteta mikäli tapahtuma peruuntuu.
Lipun hinnan osuuden palautuksesta vastaa tapahtumanjärjestäjä.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.