Elonkerjuu paluukonsertti

Rewell Center, Ylätori, Vaasa

K-18!

31.3.2018 klo 22.00

Liput 34,90 €
VIP-liput 53,50 €

VIP-lippu sisältää kevyen cocktail-buffetin, VIP-sisäänkäynnin, VIP-anniskelualueen palvelut sekä ilmaisen sisäänpääsyn virallisille jatkoille.
Bookmark and Share
Lue lisää

Huippusuosittu Elonkerjuu -yhtye palaa näyttävästi esiintymislavoille pääsiäisenä 2018, kun yhtye esiintyy pohjanmaalla kahden suurkeikan voimin. Yhtyeen ensimmäinen esiintyminen uuden solistin Osku Ketolan kanssa nähdään Seinäjoki Areenalla torstaina 29.3.2018, josta Elonkerjuu jatkaa Vaasan Rewell Centeriin launtaina 31.3.2018. Lipunmyynti molempiin konsertteihin alkaa Lippupisteessä maanantaina 18.12.2017 klo 9.00. Konsertteihin myydään myös VIP-lippuja, jotka sisältävät mm. cocktail-buffetin.

 
Elonkerjuu on tunnettu energisistä lavaesiintymisistään ja folk-vaikutteisesta suomirockistaan, jonka sanoituksissa paistaa läpi pohjalaisuus. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Viistäköön siipeni maata, Surun ja ilon kaupunki, Pauhaava sydän sekä Kimpale kultaa. Uransa aikana Elonkerjuu on tehnyt 8 albumia, yhden livealbumin sekä 1 kokoelma-albumin, jotka ovat keränneet suursuosion ja myyneet yhteensä yli 450 000 kappaletta.
 
Kaksi vuotta tauolla olleen Elonkerjuun uusi solisti Osku Ketola on aiemmin tunnettu The Voice Of Finlandista ja omaa muun yhtyeen tavoin juuret Pohjanmaalle. Ilmajoen Koskenkorvalta kotoisin oleva laulaja on innoissaan tulevista keikoista: “Lavoille paluuta on valmisteltu Elonkerjuu -leirissä suurella sydämellä ja sykkeellä. Toivon, että bändin fanit jakavat saman innostuksen ja saamme yhdessä luotua paluu keikoille erityisen tunnelman!”
 
Paluukeikkojen järjestelyistä vastaa pohjalainen tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productions Oy. Seinäjoen konserttiin mahtuu 3 000 yhtyeen ystävää ja Vaasaan 1 000. Seinäjoki Areenalla Elonkerjuuta lämmittelee coverorkesteri Telaketju. Konsertit ovat K-18.ELONKERJUU:
Osku Ketola, laulu / viulu
Simo Ralli, sähkökitara / taustalaulu
Lenni Paarma, rummut / helistin / taustalaulu
Antero Naali, basso / laulu

www.elonkerjuu.com
 

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Elonkerjuu paluukonsertti Nordic Live Productions Oy Elonkerjuu paluukonsertti Rewell Center, Ylätori, Vaasa

31.3.2018 klo 22.00

Liput 34,90 €

VIP-liput 53,50 €
VIP-lippu sisältää kevyen cocktail-buffetin, VIP-sisäänkäynnin, VIP-anniskelualueen palvelut sekä ilmaisen sisäänpääsyn virallisille jatkoille.
Nordic Live Productions Oy
34.90EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1