Ellinoora - Albumikiertue VAASA

Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, Vaasa

Showtime 21:00!

Peruslippu 29,90€ (sis. palvelumaksun)

Bookmark and Share
Lue lisää

Uuden sukupolven popartisti Ellinoora on tunnettu lukuisista hiteistään, kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu. Oivaltavat lyriikat, isot popmelodiat sekä elämääkin suurempi ääni muodostavat Ellinooran uniikin soundin ja tekevät hänestä yhden tulevaisuuden suurimmista artisteista. Viimeistään Vain elämää -ohjelman myötä hän nousi koko kansan tietoisuuteen ja on oman tuotantonsa lisäksi tehnyt yhteistyötä niin kirjoittajana kuin laulajanakin muun muassa JVG:n ja Roope Salmisen & Koirien kanssa. Ellinoora työstää parhaillaan toista albumiaan, joka julkaistaan elokuussa 2019.
 
Ellinoora ei ole pelkästään lahjakas laulaja-lauluntekijä, vaan myös valovoimainen live-esiintyjä, jonka konsertit nostavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Keväällä artisti on esiintynyt lukuisilla loppuunmyydyillä keikoilla ympäri Suomen ja kesällä 2019 hänet tullaan näkemään Suomen isoimmilla festivaaleilla.
 
www.spotify.com/ellinooramusiikki
www.facebook.com/ellinooramusiikki 
www.instagram.com/ellinooramusiikki


Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ellinoora - Albumikiertue VAASA Nordic Live Productions Oy Ellinoora - Albumikiertue VAASA Ritz, Kirkkopuistikko 22 A, Vaasa

Showtime 21:00!

Peruslippu 29,90€ (sis. palvelumaksun)

Nordic Live Productions Oy
29.90EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1