Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf

Elämä kassiin-Susanna Haaviston 40-vuotistaiteilijakonsertti

Rakastettu näyttelijä ja laulaja Susanna Haavisto viettää 40-vuotista taiteilijajuhlaa. Juhlan kunniaksi Susanna lähtee koko maan kattavalle konserttikiertueelle.

Kulttuurikorjaamo pe 17.4.2023 klo. 19.00

Lippu: 35 €
Kannattajajäsen: 30 €

Kesto n. 2h väliaikoineen

Susanna Haavisto (konsertin laulut ja tarinat) on pitkän linjan teatterin ja musiikin moniottelija.

Freelancerina jo 37 vuotta toimineen Haaviston uraa on siivittänyt rakkaus lauluun ja kieleen. Tarinankertojaksi ja tunteiden välittäjäksi itsensä mieltävälle Haavistolle esiintymisen tärkein elementti on dialogi yleisön kanssa. Hän uskoo myös syvästi laulun tervettä edistävään vaikutukseen.
Rakkaus suomen kieleen on synnyttänyt jo liki 100 lauluntekstiä, musikaalikäsikirjoituksia, pienoisoopperalibrettoja sekä satukirjan. Sooloalbumeita Susanna on julkaissut seitsemän. Ohjaaminen kiehtoo häntä yhä enemmän. Vuosia tekeillä ollut romaani odottaa valmistumistaan ja musikaalikäsi-kirjoitus muhii mielessä. Musiikki ja laulu vievät eläkkeellä porskuttavaa Haavistoa kohti uusia seikkailuja!
Nyt ELÄMÄ KASSIIN kaikkine muistoineen!

Susanna Haavistoa säestävät:
Esa Helasvuo (piano) on omaa tietään kulkenut säveltäjä, sovittaja, pianisti ja pedagogi. Hän on säveltänyt musiikkia elokuviin, TV-elokuviin ja TV-sarjoihin, kuunnelmiin ja teattereihin. Hän on julkaissut 7 omaa albumia ja tehnyt sovituksia useiden artistien levyille. Eri genreihin ennakkoluulottomasti sukeltava Esa on tehnyt pitkän uran myös YLEn musiikkidramaturgina ja Sibelius-Akatemian lehtorina. 

Juha Lanu (kitarat, mandoliini, laulu) on monipuolinen kitaroiden ja kielisoitinten taitaja, jonka ammattitaito ja tyylitaju ovat johdattaneet lukuisien eri artistien taustalle aina Pavarottista Michael Monroehen, Carola Häggvististä Katri Helenaan. Sävellyksiä ja sanoituksia useille artisteille tehnyt Lanu tunnetaan verbaalisen huumorin sanansaattajana sekä nykyään myös kirjailijana.

Juha Tikka (bassot) löysi musiikin 1960 kyynelsilmin putkiradion ääressä kuunnellen "Varpusta jouluaamuna". 1970 Tapiola Big Band räjäytti trumpetinsoiton aloittaneen nuoren muusikonalun tajunnan. 1974 basistiksi Vanha Isäntä -yhtyeeseen. 1976 Pekka Pohjolan tilalle Pihasoittajien Ruotsin-kiertueelle, alkoi opettaa matematiikkaa Susanna Haavistolle, johon rakastui palavasti, jätti arkkitehtiopinnot ja päätti että näillä mennään.
 
 • Kulttuurikorjaamo Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rfKatarinegatan, Katariinankatu 1667100 Karleby,Kokkola
 • 17.4.2023
 • 30-35 €
Buy tickets

Shows17.4.2023-17.4.2023

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Mon 17.4.2023 19pm
  Elämä kassiin-Susanna Haaviston 40-vuotistaiteilijakonsertti
Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf Katariinankatu 1667100 Kokkola www.kulttuurikorjaamo.fi
Organizer's all events