Easy The Eagles Tribute Band

Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28, Porvoo

2.2.2018 klo 19:00
Liput: 24,50 €

EASY The Eagles Tribute Band on aito 70´s bändi, joka on tehnyt menestyksekkään comebackin lähes neljänkymmenen vuoden jälkeen.
Bookmark and Share
Lue lisää

EASY THE EAGLES TRIBUTE BAND 
 
EASY The Eagles Tribute Band on aito 70´s bändi, joka on tehnyt vahvan comebackin lähes neljänkymmenen vuoden jälkeen. Easy tunnettiin myös Musakatit nimellä, joka vaihtui Suosikki-lehden lukijaäänestyksen myötä Easyksi. Bändi soitti pääasiallisesti cover-biisejä, joista Eaglesin tuotanto oli keskeisintä.

Ennen pitkää taukoa Easy keikkaili ahkerasti lähes seitsemän vuoden ajan. Yhtye julkaisi useita sinkkuja ja yhden pitkäsoittoalbumin EASY (vinyli LP+C-kasetti), joka sisälsi myös bändin omaa tuotantoa. 

Nykyään EASY on hieman uusinut kokoonpanoaan. Kolmen alkuperäisjäsenen lisäksi bändiin on liittynyt kaksi nuoremman polven huippukitaristia. Musiikillisesti Easy keskittyy ainoastaan Eagles tuotantoon, mistä juurtaa nimi EASY The Eagles Tribute Band. 

Konsertin Special Guest on Linda Rondstadt Tribute. Katri Silolahti Duo tulkitsee akustisesti Linda Rondstadtin tuotantoa. 


Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Easy The Eagles Tribute Band Lapsbasso Oy Easy The Eagles Tribute Band Kulttuuritalo Grand, Piispankatu 28, Porvoo

2.2.2018 klo 19:00
Liput:: 24,50 €

EASY The Eagles Tribute Band on aito 70´s bändi, joka on tehnyt menestyksekkään comebackin lähes neljänkymmenen vuoden jälkeen.
Lapsbasso Oy
24.50EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1