Drömde du, Hanna?

Önningebymuseet, Jomala

Biljetter: 25€ (inkl. serviceavgift)

I pjäsen DRÖMDE DU, HANNA? möter vi konstnären och författaren Hanna Rönnberg (1860-1946) i hennes hem på Brändö utanför Helsingfors.

Vi bjuder publiken på kaffe med start en halvtimme före föreställningen!
Bookmark and Share
Lue lisää

I pjäsen DRÖMDE DU, HANNA? möter vi konstnären och författaren Hanna Rönnberg (1860-1946) i hennes hem på Brändö utanför Helsingfors. Det är en åldrad och svag kulturprofil som upplever krigets bistra verklighet tillsammans med livskamraten, hushållerskan Linda Ekholm. Hanna har levt ett synnerligen rikt liv. På ålderns höst blir minnena allt mer levande för henne, och det förflutna kommer till henne i drömmar.
Linda och Hannas systerdotter Marussia har svårt att komma överens, men den allt svagare Hanna tvingar dem till större förståelse för varandra.
 
Hanna Rönnberg hörde till grundarna av Önningebykolonin och hon glömde aldrig sina vänner från de kreativa somrarna på Åland. Den romantiska hösten på Skagen tillsammans med Edvard Westman gjorde outplånliga intryck på henne. Hanna Rönnberg var också politiskt intresserad och engagerad i Ålandsfrågan.  
Drömmer du, Hanna? är en stark pjäs där livets stora frågor; vänskap, kärlek, svartsjuka och åldrande visualiseras i en värld som pendlar mellan dröm och verklighet där gränsen mellan nu och då suddats ut...

Liputamme tapahtumasi
PALVELUMAKSUT

PALVELUMAKSUT VERKKOKAUPASSA JA MYYNTIPISTEISSÄ:

- Liput alle 10€/lippu: 1,50€/lippu
- Liput 10-29,99€/lippu: 2,00€/lippu
- Liput 30-59,99€/lippu: 2,50€/lippu
- Liput 60-99,99€/lippu: 3,00€/lippu
- Liput 100-149,99€/lippu: 3,50€/lippu
- Liput yli 150€/lippu: 4,50€/lippu

Laskutuslisä: alkaen 5€/lasku

Postituslisä: 5€/lähetys

Palvelumaksuja ei palauteta mikäli tapahtuma peruuntuu.
Lipun hinnan osuuden palautuksesta vastaa tapahtumanjärjestäjä.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.