Doug Seegers

Yhdessä yössä laulullaan Going down the river ruotsalaisten sydämet valloittanut, kultaa ja platinaa kahminut nashvilleläinen countrylaulaja Doug Seegers kiertää Maaliskuussa 2017 toista kertaa Suomea.


29.3.2017 klo 19:00 Kolppi-Kållby, Samlingshuset
30.3.2017 klo 19:00 Kristiinankaupunki, Kulturhuset Dux
31.3.2017 klo 19:00 Kemiö, Villa Lande
01.4.2017 klo 19:00 Kultursalen, Parainen

Liput: 29€ (sis.palvelumaksu)

Doug Seegers on hyvä esimerkki siitä, ettei ihmeiden aika ole ohi. Tuhkimotarinoita on yhä olemassa. Hänen laulunsa Going down to the river tuli ruotsalaisten tietoon laulaja Jill Johnsonin tv-ohjelman Jills Veranda kautta. Hotdogmyyjältä  saamansa vihjeen perusteella Jill suunnisti tv-ohjelmansa vieraan Weeping Willowsin Magnus Carlssonin kanssa kuuntelemaan Nashvillessä tuntematonta koditonta katusoittajaa ja molemmat olivat aivan ällikällä lyötyjä.
 
Dougin ainutlaatuisen sielukas ääni vangitsi ja muutamaa päivää myöhemmin hän oli jo levyttämässä biisiään samassa studiossa, jossa itse Johnny Cash oli purkittanut laulujaan.
 
Kun Jills Veranda-ohjelma oli esitetty Ruotsin teeveessä, ihmiset  olivat ymmällä. Kuka hitto on Doug Seegers? Sen verran miehen menneisyydestä selvisi, että hän lauloi 1980-luvulla arvostetun americanatähden Buddy Millerin bändissä käyttäen taiteilijanimeä Duke the Drifter esikuvansa Hank Williamsia mukaan,  mutta sen jälkeen hänen elämänsä oli luisunut alamäkeä.
 
Ruotsissa kaikki halusivat kuulla Dougia lisää, mutta Jill Johnson oli jo askeleen edellä. Hän oli jo hommaamassa miehelle kiertuetta! 
 
Ennen Ruotsin keikkoja  Seegers äänitti Nashvillessä ensimmäisen albuminsa Will Kimbroughin johdolla, jolla vierailivat muun muassa Emmylou Harris ja Buddy Miller.

Kesällä 2014 hän teki Ruotsissa 70 keikkaa, joista useimmat olivat loppuunmyytyjä. Hän oli Grammy-ehdokkaana Årets Folkvisa-kategoriassa. Samanaikaisesti kun Dougin voittokulku jatkui ABBAn kotimaassa, myös Amerikka alkoi lämmetä Dougin musiikilla ja yksi USA:n suurimmista riippumattomista levyfirmoista Rounder Records otti  hänen albumin kataloogiinsa.
 
Kotikonnuilla Seegersin konserttidebyytti tapahtui arvostetussa American Music Conference-tilaisuudessa Nashvillessä vuosi sitten, jonka jälkeen hänestä on ollut haastatteluja isoissa sanomalehdissä ja useilla radioasemilla.
 
Viime keväänä Doug kiersi ensimmäistä kertaa Suomessa ja keikat myytiin heti loppuun.  
Bookmark and Share
Lue lisää

Liputamme tapahtumasi
PALVELUMAKSUT

PALVELUMAKSUT VERKKOKAUPASSA JA MYYNTIPISTEISSÄ:

- Liput alle 10€/lippu: 1,50€/lippu
- Liput 10-29,99€/lippu: 2,00€/lippu
- Liput 30-59,99€/lippu: 2,50€/lippu
- Liput 60-99,99€/lippu: 3,00€/lippu
- Liput 100-149,99€/lippu: 3,50€/lippu
- Liput yli 150€/lippu: 4,50€/lippu

Laskutuslisä: alkaen 5€/lasku

Postituslisä: 5€/lähetys

Palvelumaksuja ei palauteta mikäli tapahtuma peruuntuu.
Lipun hinnan osuuden palautuksesta vastaa tapahtumanjärjestäjä.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.