Disco Ensemble

WsArena, Varastokatu 9, Vaasa

Perjantai 21.4.2017 klo 21.00 (ovet avataan)

Liput: 22€ (sis. palvelumaksu)
Volumen jäsenet 20€ (sis.palvelumaksu)

K-18
Bookmark and Share
Lue lisää

Vuodesta 1996 toiminnassa ollut Disco Ensemble on julkaissut viisi albumia; Viper Ethics (2003), First Aid Kit (2005), Magic Recoveries (2008), The Island of Disco Ensemble (2010) ja Warriors (2012). Viimeisimmän albumin single Second Soul nousi Suomessa lähes kaikkien radioiden soittolistoille ja vahvisti yhtyeen asemaa suuren yleisön suosikkina kotimaassa. Saksassa singleä kuultiin paitsi useiden radiokanavien soittolistoilla, myös supersuositussa Til Schweigerin ohjaamassa Kokowääh 2 -elokuvassa, jonka näki yli 4,5 miljoonaa ihmistä. Yhtye onkin erityisen suosittu Saksassa. Uusi albumi Afterlife julkaistaan sekä Suomessa että Saksassa Fullsteamin ja Sony Musicin kanssa yhteistyössä.

Disco Ensemblen kappale "This Is My Head Exploding" sai näkyvyyttä vierailemalla NHL 08 -pelissä, sekä "We Might Fall Apart" vierailemalla FIFA 08 -pelissä. Yhtye sai vuoden 2008 parhaan kotimaisen DVD:n Emma-palkinnon Video Vortex -julkaisustaan. Kappale "Golden Years" pääsi myös peliin NHL 10, ja oli myös kyseisen pelin mainoksessa taustamusiikkina.

Energisistä keikoistaan tunnettu Disco Ensemble starttaa uuden albuminsa tiimoilta kiertueen ensi vuoden helmikuussa, ja kiertää Suomessa helmi-maaliskuun. Yhtye tekee huhtikuussa kiertueen myös Keski-Euroopassa. Bändin livesuosio on tänäkin päivänä kiistaton; ensi maaliskuun Tavastian keikka myi loppuun muutamassa päivässä ja suuren kysynnän vuoksi Tavastialle on tulossa myös toinen keikka. Kesällä yhtye nähdään festivaaleilla sekä Suomessa että Keski-Euroopassa.

Disco Ensembleä lämppäämään saapuu kaskislainen yhtye Sara. Alun perin metallipainotteisella musiikillaan julkisuuteen ponnistanut bändi on viime vuosina muuttanut tyyliään huomattavasti pehmeämpään ja elektronisempaan suuntaan. Yhtyeen viimeisin albumi, SOLUS, edustaa juurikin tätä uutta suuntausta, jossa kitaravetoinen elektropop yhdistyy ambient-tyyliseen maalailuun sekä laulaja Joa Korhosen tunnistettavaan, selkeästi artikuloivaan laulutyyliin.

 
Aktiivinen yhtye on juuri julkaissut kaksi uutta kappaletta, jotka kantavat nimiä ”Hyvä Sää” ja ”Olet kaikkialla”. Biisit edustavat edelleen bändin koneellisempaa ja synteettisempää soundimaailmaa, mutta näissä on otettu askel synkempään, raskaampaan ja kitaravetoisempaan suuntaan. Biisit nyt kuunneltavissa Saran Bandcamp-sivuilla
 

Liputamme tapahtumasi
PALVELUMAKSUT

PALVELUMAKSUT VERKKOKAUPASSA JA MYYNTIPISTEISSÄ:

- Liput alle 10€/lippu: 1,50€/lippu
- Liput 10-29,99€/lippu: 2,00€/lippu
- Liput 30-59,99€/lippu: 2,50€/lippu
- Liput 60-99,99€/lippu: 3,00€/lippu
- Liput 100-149,99€/lippu: 3,50€/lippu
- Liput yli 150€/lippu: 4,50€/lippu

Laskutuslisä: alkaen 5€/lasku

Postituslisä: 5€/lähetys

Palvelumaksuja ei palauteta mikäli tapahtuma peruuntuu.
Lipun hinnan osuuden palautuksesta vastaa tapahtumanjärjestäjä.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.