Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Perfect Monday Media

Den mysiga julkonserten

Den mysiga julkonserten fick sin början år 2017 och turnerade då runt i Svenskfinland. Sedan dess har konserten varit ett återkommande fenomen och har varje år besökt olika orter runt kusten. Även i år blir det en härlig blandning av nya och gamla jullåtar, nån klassiker av Frank Sinatra, lite visor, fina historier, kända allsånger och många skratt. Förutom årets artister gästas vi även av en härlig lokal barnkör!

Nya Paviljongen 1.12 kl. 19.00

Biljett 23,50 €
Pensionär, Studerande 18,50 €
Gruppbiljett 20,50 €, minimi 10 pers.

Längd 2 h 10 min.

Arrangör: Perfect Monday Media & Sandström Music
 
Frida Andersson är en väletablerad finlandssvensk singer/songwriter som är uppvuxen i Ekenäs. Sedan drygt 10 år är hon bosatt i Stockholm och har släppt 2 album på engelska och 3 stycken på modersmålet finlandssvenska. Frida har spelat mycket på visfestivaler i både Sverige och Finland. Hon har tidigare år bland annat varit gästartist på Bo Kaspers
Orkesters Nordenturné och varit förband till Emil Jensens Sverigeturné. Under pandemin har Frida spelat in med vislegenden Mats Paulson. År 2022 släppte Frida ett album med live-album med Stockholm Strings.
 
Jannike Sandström är en finlandssvensk sångerska, låtskrivare och musiker som musicerat och jobbat med musik hela sitt liv.
År 2008 var Jannike med i det finska tv-programmet Idols där hon placerade sig på en nionde plats. Jannike har de senaste åren satsat stort på den internationella karriären och har skivkontrakt även i Tyskland. Hon har skrivit och gett ut duetter med Patrik Isaksson från Sverige och även med legendariske trefaldiga Eurovision-vinnaren Johnny Logan från Irland. Jannike har gett ut tre album, varav det senaste “24 juni” är på svenska och hon älskar att sjunga både på engelska och på sitt modersmål svenska.
Jannike är utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin och är även musikalisk ledare för Finlands Lucia. I oktober tävlarJannike i den legendariske San Remo-tävlingen i Italien med låten That Day.
 
Nicke Lignell är en av Finlands mest anlitade och kända skådespelare. Han har under sin långa karriär medverkat i otaliga musikaler, teaterstycken och filmer. Han har haft huvudroller i bl.a. Claes Olssons filmer som "Underbara kvinnor vid vatten", "Colorado Avenue" och nyligen "Den svavelgula himlen". Nicke är även aktiv på finskt håll och har spelat i stora filmer som "Levottomat 3", "Kuutamolla" m.fl. samt medverkat i flera finska tv-serier. Just nu är Nicke aktuell i den finska sjukhusserien "Syke".
 • Nya Paviljongen Perfect Monday MediaVästra Skolstigen 302700 Grankulla
 • 1.12.2023
 • 18,5-23,5 €
Buy tickets

Shows1.12.2023-1.12.2023

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Fri 1.12.2023 19pm
  Den mysiga julkonserten
Perfect Monday Media Bulevarden 23-2700180 Helsinki
Organizer's all events