Den Mysiga Julkonserten!

Granhultsskolan, Elevhemsvägen 23, Grankulla

15.12.2018 kl. 19.00

Den mysiga julkonserten hade premiär förra året och blev en succé i nyland! De fyra konserterna var så gott som fullsatta och i år blir det en fortsättning!
- Det känns härligt att fortsätta med ett lyckat koncept för det var så roligt förra året, säger artisten Jannike som även är med och arrangerar konserterna tillsammans med nöjesproducenten och mångsysslaren Niklas Rosström.

- Vi bjuder på en mysig helhet bestående av svängiga och vackra melodier, roliga stories, traditionella julsånger, hits, nyskrivet material och en och annan allsång!
Som musiker medverkar Henrik Wikström - piano & keyboards, Paul Uotila – bas och Niklas Rosström – slagverk och keyboards.

Biljetter: 25 / 18 €
Bookmark and Share
Lue lisää

De medverkande artisterna 2018 är:

Jannike (Sandström) är den musikaliske mångsysslaren som sjungit och spelat hela sitt liv. Jannike är utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin och har varit med i finska Idols 2008 där hon placerade sig på en nionde plats. Jannike har släppt ett tiotal singlar på både engelska och svenska som alla flitigt spelats på radio, bl.a. på Radio Vega. Hennes debutalbum ”The Girl In The Picture” utkom i april 2017 och valdes till månadens skiva av alla lokalradiostationer i Finland. Jannike är också arrangör och dirigent för Finlands Lucia och har medverkat i flera andra finlandssvenska projekt. Jannike har även skivkontrakt i Tyskland och hennes andra singel ”In your Head” låg som bäst på plats #2 på Radio Berlins topplista. Förra året släppte Jannike en julsingel, Decembermånen tillsammans med den svenske popstjärnan Patrik Isaksson. Jannike jobbar som bäst med sitt andra album som beräknas utkomma hösten 2019.

Thomas Lundin är artist, låtskrivare och programledare med många års erfarenhet av jobb med både radio och TV i Finland och Sverige. I höst turnerar han med förställningen "I väntan på vadå?!" tillsammans med Annika Cleo och Teddy Granroth. Dessutom tonsätter han poeten Viola Renvalls dikter och ska i vinter spela in ett album med det materialet. Thomas har också jobbat som musikalartist och skådespelare vid Svenska Teatern, Wasa Teater och Improteater Stjärnfall. Vid sidan av artisteriet är Thomas just nu lärare i kommunikation vid Västra Nylands folkhögskola i Karis. Thomas älskar julen och gav år 2014 ut albumet "Julnostalgi". Under Den mysiga julkonserten bjuder han bland annat på material från den skivan.

Finlands Lucia 2018 med kör:
Årets Lucia med kör kommer att sprida ljus och glädje med sina vackra och stämningsfulla julsånger. Det samlar även in frivilliga bidrag (i pausen) för Folkhälsans luciainsamling. Lucia och luciakören besöker närmare 100 sjukhus, äldreboenden och fester i december och januari. Med de pengar som samlas in stöder Folkhälsan barnfamiljer som har det tungt. Lucia står för ljus och glädje men hon är också en påminnelse om att vi kan hjälpa medmänniskor som har det svårt. Pengarna som samlas in går oavkortat till insamlingens ändamål.

Albert Sahlström (f. 2003) började spela violin redan som femåring för Jennika Pohjola vid Musikinstitutet Sandels i Helsingfors. Mellan åren 2016-2018 har Albert haft bl.a. Annemarie Åström som violinlärare och 2017 började han i Suomen Viuluakatemia. Denna höst har Albert inlett violinstudier för Janne Malmivaara vid Helsingfors konservatorium. Som ung violinist har Albert redan uppträtt som solist tillsammans med Helsingfors stadsorkester (2014), Vasa Stadsorkester (2017) och Wegelius Kammarstråkar (2017) där Albert också sedan 2016 ingår i ensemblen. Förutom musiken är Albert också intresserad av cykling och skidåkning. Albert spelar för tillfället på en violin som är vänligt utlånad av Finlandsvenska Instrumentfonden.15.12 Granhultsskolan, Grankulla kl 19.00. Artister: Jannike Sandström, Thomas Lundin, Albert Sahlström, Finlands Lucia med kör och Granhultsskolans körer.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Den Mysiga Julkonserten! The Perfect Monday Group Oy Ab Den Mysiga Julkonserten! Granhultsskolan, Elevhemsvägen 23, Grankulla

15.12.2018 kl. 19.00

Biljetter: 25 / 18 €
The Perfect Monday Group Oy Ab
25.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1