Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Perfect Monday Media

Decemberkväll

Julkonceptet “Decemberkväll” gör comeback efter en paus på två år. År 2018 initierade Niklas Rosström ett nytt julkonsertkoncept på Kulturhuset i Helsingfors. Syftet var att fylla alla sinnen med julmusik, humor, hits och små överraskningar inför jul för en bred publik.

Ekenäs kyrka ti 14.12 kl. 19.00

Biljetter: 38,50 € inkl. serviceavgift

Årets version blir en mera akustisk, stämningsfull och vacker variant tillsammans med den trefaldige Eurovisionsvinnaren Johnny Logan, stjärnviolinisten Linda Lampenius och finlandssvenska Jannike (Sandström). Som kapellmästare fungerar även nu Anssi Växby(bas) och med sej har han Mikael Svarvar på piano och Janne Hyöty på gitarr.

Konserten bjuder på allt från Sibelius till kända jullåtar, populärmusik och förstås några Eurovisionshits.
Johnny Logan:
 
Logan är mannen som lyckats vinna Eurovision Song Contest tre gånger, två gånger som solist med låtarna “What´s another year”
1980, “Hold me now” 1987 och som låtskrivare för Linda Martin med låten “Why me” 1992. Han föddes i Australien 1954 men familjen emigrerade till Irland när han var tre år. Han har kallats för Mr. Eurovision och hyllades även i en av årets semifinaler i Rotterdam. Logan har haft en mångsidig karriär och förutom sina egna låtar har han tolkat kända hits i olika sammahnag runt världen. Han har bl.a. uppträtt för påven Johannes Paul II, drottning Elisabeth och get ut över tjugo album med allt från irländsk folkmusik och egna låtar till film- och TV - melodier. Johnny Logan har sålt över tre miljoner skivor och turnerar fortfarande världen över med sitt band och som gästsolist i olika sammanhang. I somars uppträdda han i Vasa och på grisfesten i Degerby som hade en rekordpublik. Singeln “Just One Look” som han gjorde tillsammans med Jannike har spelats på radiostationer i Europa och bade på Yle Vega och Radio Suomi i Finland.
 
Linda Lampenius:
 
Linda Lampenius började sin scenkarriär som sångerska när hon var bara tre år gammal. Som åttaåring åkte hon på sin första turné till USA och Kanada och har sedan dess turnerat och uppträtt runt om i världen som solist, konsertmästare och kammarmusiker. Linda har studerat på Sibelius-Akademin i Helsingfors, gett ut fyra solo-album, spelat på bl.a. Anunas, Saara Aaltos och Carolas album och gästat otaliga TV-shower i Europa, USA och Asien. Lord Andrew Lloyd Webber handplockade Linda för solistuppdraget i hans "Metal Philharmonic". Linda är känd ute i världen för att "sjunga" via sin Gagliano-violin. Just nu är Linda aktuell med biografin "Klassisk rebell" / "Kesytön elämä". Linda är bosatt i Stockholm men återvänder ofta till Finland och landsstället i östra Nyland.
 
Jannike:
 
Jannike Sandström har sjungit och musicerat sedan barnsben och fick sin utbildning från Sibelius-Akademin. Hon har för det mesta varit solist men har även körat bakom artister som Loreen, Peter Jöback, Robin, Jari Sillanpää, Katri Helena m.fl. Jannike är dirigent för Finlands Luciakör och uppträder på Luciakröningen i Helsingfors domkyrka dagen före “Decemberkväll-konserternas” start.
Jannikes musik har flitigt spelats på flera radiokanaler både i Finland och i Tyskland där hon även har ett skivkontrakt och hennes andra skiva “Welcome to my life” kommer ut i början av 2022. Sommaren 2021 gjorde Jannike och Johnny Logan en gemensam duett, turnerade tillsammans och uppträdde även i Tysklands störa familjeprogram. Jannikes nästa singel “Burning for you” utkommer 19 november.
 • Ekenäs Church Perfect Monday MediaStora Kyrkogatan 1810600 Ekenäs
 • 14.12.2021-14.12.2021
 • 38,5 €
Buy tickets

Shows14.12.2021-14.12.2021

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Tue 14.12.2021 19pm
  Decemberkväll
  38,5 €
Perfect Monday Media Bulevarden 23-2700180 Helsinki
Organizer's all events