Curiosa-konsertti

Vaasan Kuorofestivaali

26.5.2017 klo 18.00 Ritz

Hinta: 20/15€ (sis.palvelumaksu)


*Konsertti kuuluu Tutti-lippupakettiin, 210/170€ (kaikki konsertit, paitsi Show&Dinner-tilaisuudet)

*Konsertti kuuluu Forte-lippupakettiin, 40/35€ (Tuuletar & Må Pyton, Curiosa-konsertti, Solala & Nonen Vocals)

Bookmark and Share
Lue lisää
Juurakko

Juurakon konsertissa ollaan juurilla ja mullassa kyynärpäitä myöten. Kun pistää silmät kiinni, voi kuvitella istuvansa kuistilla jossain kaukana. Juurimusiikkia ja väkevää tarinankerrontaa yhdistelevä Juurakko risteyttää suomenkielisen blueslaulannan, lauluyhtyeperinteen ja perinteisen kotimaisen soittimiston railakkaalla skiffle-asenteella.

Juurakon kiitetty ensimmäinen studioalbumi ​Lauluja kuistilta ​oli vuoden 2015 etnoalbumiehdokkaana Emma-Gaalassa. Oi Maalina​ -levyjulkaisukiertueella kesällä 2017 yhtye tarjoilee entistäkin rouheampaa ja rohkeampaa Juurakko-bluesia, jossa juurimusiikin tyylirajat ylitetään riemukkaasti.


Ruamjai

Ruamjai tunnetaan yhdestä Keski-Suomen mielenkiintoisimmista kuoroista, joka yhdistelee suomalaista kansanmusiikkia, viihteellistä musiikkia, afrikkalaisia lauluja ja pohjoisia joikuja. Ruamjain johtajana on toiminut vuodesta 2015 Kirsi Kaunismäki-Suhonen. Yleisön keskuudessa kuoro tunnetaan erityisesti elävästä esiintymisestä ja tulkinnallisesta taituruudesta. Sana ruamjai tarkoittaa thain kielellä yhteistä sydäntä, ja yhteisyydessä on parhaimmillaan myös kuoromusiikin sydän. Yhdessä tekemällä musiikista kasvaa enemmän kuin osiensa summa: Ruamjai sykkii ja soi isommin kuin yhteenlasketut laulajansa.


Tuuletar

Tuuletar, vuoden 2017 Emma Gaalan Vuoden Etnoalbumin voittaja, on riemukas ja vangitseva suomalainen folk hop -yhtye. Nämä monitaitoiset laulajat luovat pelkillä äänillään sointirikkaan ja mielenkiintoisen musiikillisen maailman, missä eksoottiset äänenkäyttötavat, iskevät beatbox-rytmit ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään. Yhtyeen sävellyksissä suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki kohtaavat toisensa tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Tuulettaren laulajat saavat keikoillaan aikaan tunnelman, jonka energia imaisee yleisön mukaansa iästä ja taustoista riippumatta.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ei tulevia tapahtumia