Christmas comedy - En stand up kväll, Borgå

Humorhuset presenterar:
Thomas Oredsson (swe), Nisse Hallberg (swe), Anders Helenius, Märta Westerlund och Janne Grönroos.


Den 13 december blir det en hel kväll med stand up komik på Kulturhuset Grand i Borgå.
Den svenskspråkiga ståuppkomik klubben HumorHuset besöker Borgå för allra första gången.
Finlandssvenska Anders Helenius, Janne Grönroos samt Märta Westerlund står på scenen, tillsammans med svenska Nisse Hallberg och Thomas Oredsson.

Biljetter 27 €
Längd ca 90 min. + paus

Det är förbjudet att filma under föreställningen!
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.
Bookmark and Share
Lue lisää

Stand up veteranen Thomas Oredsson har gjort stand up i 30 år, ända sedan starten i Sverige. Trots sin ålder på över 70 år uppträder han frekvent på Sveriges största stand up klubbar runtom i landet. Under årens lopp har Oredsson hunnit besöka Finland många gånger och trivs att skämta i sitt östra grannland. Thomas Oredsson är en av Sveriges absolut mest rutinerade stand up komiker, och mycket igenkänningshumor är att vänta när Oredsson intar scenen. 

 
Nisse Hallberg är en av Sveriges mest lovande komiker och har redan under de senaste åren etablerat sig som ett starkt namn på den svenska stand up scenen. Efter genombrottet 2014 är han redan inne på sin andra soloföreställning Trött, som drar i gång senare i år. 2015 tog han emot pris på Svenska Stand up galan som ”Årets nykomling” och har sedan dess byggt vidare på sin tragikomiska stand up. 
 
Ekenäsbördige Janne Grönroos ses ofta på stand up scener runtom i Svenskfinland och uppträder även på de svenska humorklubbarna såsom Norra Brunn i Stockholm. Janne Grönroos är Radio X3M veteranen som nuförtiden arbetar på Aftonbladets morgon TV i Sverige. 
 
Anders Helenius är utan tvekan en av landets roligaste komiker. Anders är en fyrabarnspappa som skarpsint observerar sitt eget liv och det samhälle som omsluter det. Observationerna svarvas om till en stand up som är fyndigt tillskruvad och som stundvis skickar iväg en välriktad spark mot de skrev som det förtjänar. Anders turnerar flitigt runtom i landet med sin stand up, och är ett bekant namn på den årligen återkommande Humorlandskampen. 
Förutom som stand up komiker jobbar Helenius bland annat som manusförfattare för det hyllade och prisbelönta nyhetssatirprogrammet Noin Viikon Uutiset. 
 
Märta Westerlund är Radio X3M-profilen som väcker Svenskfinland varje morgon i kanalens morgonprogram. Hon gör även TV och i somras gjorde hon sin stand up debut i Ekenäs. Detta gjorde hon med bravur och är definitivt ett lovande namn på stand up scenen i Svenskfinland.   
 
Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Christmas comedy - En stand up kväll, BorgåThomas Oredsson, Nisse Hallberg, Anders Helenius, Märta Westerlund och Janne Grönroos Eventland Christmas comedy - En stand up kväll, Borgå Humorhuset presenterar:
Thomas Oredsson (swe), Nisse Hallberg (swe), Anders Helenius, Märta Westerlund och Janne Grönroos.


Den 13 december blir det en hel kväll med stand up komik på Kulturhuset Grand i Borgå.
Den svenskspråkiga ståuppkomik klubben HumorHuset besöker Borgå för allra första gången. Finlandssvenska Anders Helenius, Janne Grönroos samt Märta Westerlund står på scenen, tillsammans med svenska Nisse Hallberg och Thomas Oredsson.

Biljetter 27 €
Längd ca 90 min. + paus

Det är förbjudet att filma under föreställningen!
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.
27.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1