Stand up på Kåren - Björn Gustafsson (SWE) m. fl.

Kåren, Tavastgatan 22, Åbo

HumorHuset presenterar: En stand up kväll med Björn Gustafsson (SWE), Nisse Hallberg (swe) och Janne Grönroos.
 
HumorHuset återvänder till Åbo och kan stolt presentera en av humorsveriges största och roligaste personligheter - Björn Gustafsson.
Samma kväll uppträder även svenska stand up komikern Nisse Hallberg. Kvällens konferencier är Janne Grönroos.

5.4 kl. 20.30

Biljetter 27 €

OBS! Köpt biljett garanterar inte sittplats. Finns både stolar och ståplatser vid barbord.

FÖRBJUDET ATT FILMA UNDER FÖRESTÄLLNINGEN
 
Bookmark and Share
Lue lisää

För 10 år sedan gjorde stand up komikern Björn Gustafsson raketkarriär på den svenska humorscenen, främst för sin medverkan i Melodifestivalen som pausunderhållare samt i TV-programmet Parlamentet. Gustafsson har sedan dess setts i program som ”Roast på Berns”, ”Kontroret” och ”Sverige pussas och kramas”. På Sveriges största galor har han uppträtt tillsammans med Sveriges elitkomiker, och år 2013 turnerade han tillsammans med Henrik Schyffert med stand up föreställningen ”Roligt för delar av familjen”. Björn Gustafsson bor numera i Los Angeles och arbetar främst som skådespelare. Med andra ord är detta en enastående chans att få se honom uppträda i Finland.

 
Nisse Hallberg slog igenom 2014 och har sedan dess hyllats och prisats för sin oförställda stand up. År 2015 tog han emot pris på Svenska Standup-galan som ”Årets nykomling” och har sedan dess byggt vidare på sin tragikomiska stand up. De senaste åren har Nisse hunnit med både egen soloshow ”Jag är sjuk” och det humoristiska TV-programmet ”Manick”, som han gjorde tillsammans med Simone Giertz. Nisse ses frekvent på Sveriges största stand up klubbar såsom ”Norra Brunn” och ”Raw Comedy Club” och driver dessutom en egen klubb vid namn ”Greven komedi”. Just nu är han även aktuell med sin andra soloshow ”Nisse Hallberg trött”, som drar i gång på hösten.
 
Janne Grönroos är den kända radiorösten som numera arbetar på Aftonbladets morgon TV i Sverige. Janne har sysslat med stand up i flera år, och uppträder idag även på stand up klubbar såsom ”Norra Brunn” i Stockholm. Förutom detta är han en bekant syn på många scener runtomkring i Finland.
 
HumorHuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015 och har sedan dess turnerat runt om i Svenskfinland med fulla hus.
HumorHuset besökte Åbo senast hösten 2015, då med Magnus Betnér med flera på ett utsålt ÅST.


Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Stand up på Kåren - Björn Gustafsson (SWE) m. fl.Kåren, Åbo Eventland Stand up på Kåren - Björn Gustafsson (SWE) m. fl. Kåren, Tavastgatan 22, Åbo

HumorHuset presenterar: En stand up kväll med Björn Gustafsson (SWE), Nisse Hallberg (swe) och Janne Grönroos.

5.4 kl. 20.30

Biljetter 27 €
27.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1