Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Perfect Monday Media

BARNKALASET 2024

Det handlar legendariska 30 års jubilerade Sås & Kopp och fenomenet Arne Alligator som redan är ett stort namn ute i världen på olika språk.

Sås & Kopp och Arne Alligator kommer att bjuda på en mångsidig show för stora och små och det utlovas många av de klassiska sångerna, interaktiv lek och allsång samt gemensamma nummer.

Villa Lande, Kimito FLYTTAS TILL 4.5.2024 kl. 16.00

Biljett 25 €
Studerande 22 €
Barn 2-14 år 18 €
Barn under 2 år gratis ( i famnen)
Familjebiljett 5 personer (max 2 vuxna) 85 €

Showen består av 2 delar och en 30 minuters paus då man kan köpa saft, bulle, kaffe och godis
Sås & Kopp
 
 
Sås och Kopp började sin karriär som två kockar i radioprogrammet “Radio Fnatt” där de gjorde konstiga maträtter till musik. Bland annat kokade de soppa på spik och tillredde vind omkring ost. Sås och Kopp framförde många sketcher och låtar i programmet och efter att de spelat sången Chili con carne ville folk också se dem uppträda.
Gruppens stora hit “Traktor Alban” sjungs än idag i vida kretsar, bl.a på olika studiefester, dagisar och andra sammanhang.
 
Under åren som förflutit har Sås & Kopp gett ut dryga dussinet skivor, skrivit några musikaler och spelat på oräkneliga tillställningar - allt från dagiskalas till eftermiddagskaffet på åldringshem, på lantbruksmässor, boskapsmarknader, politiska jippon, femtioårskalas, studentsitsar, sillisar och andra kattdop. I år fyller gruppen 30 år och i höst utkommer en dokumentär på svenska Yle om deras långa karriär. Det ordnades en slutsåld jubileuskonsert på Svenska Teatern Helsingfors 19 mars.
 
 
 
Arne Alligator
 
 
Arne Alligator & Djungeltrumman är ursprungligen en finlandssvensk musikgrupp som utgav sitt första album år 2003. Nuförtiden är musiken även översatt till danska och finska och når en publik på 150.000 per dag! Arne Alligator är populär i hela Norden. Är det vare musiken av Macke och Tomas eller på grund av musikvideorna måste ni fråga barnen.
 
 
Arne Alligator gör live uppträdanden även i Sverige och Danmark. På denna turné får ni träffa Arne Alligator med sina finlandssvenska kompisar Tobbe och Jocke. Arne är jätteglad över att få träffa världens bästa publik, dvs er!
Buy tickets

Shows4.5.2024-4.5.2024

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Sat 4.5.2024 16pmVilla Lande, Kimito
    BARNKALASET 2024Villa Lande, Kimito
Perfect Monday Media Bulevarden 23-2700180 Helsinki
Organizer's all events