Kirjaudu sisään tai luo tili

Maksa liput

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta sinun täytyy kirjautua sisään tai luoda NetTicket.fi -asiakastili.

Oletko unohtanut salasanasi?

Eikö sinulla ole asiakastiliä?

Voidaksesi ostaa lippuja NetTicket.fi -kaupasta ja saadaksesi liput sähköpostiisi on sinun luotava itsellesi asiakastili.

Luo uusi asiakastili

tai

Maksa rekisteröitymättä

Ostoskori

0 tuotetta • 0 €

Jatka ostoksia
Osta liput
Finlandssvensk kulturutveckling r.f

Augustinatten 2024

Augustinatten är ett av de absolut största och mest populära evenemangen i Svenskfinland och har arrangerats kontinuerligt sedan 2017. Sommaren 2023 hade Augustinatten över 6000 besökare.

Nu står det klart att omåttligt populära Hooja gör en efterlängtad spelning på Augustinatten i Ekenäs den 9 augusti 2024! Under kvällen uppträder även svenska rapparen VC Barre, samt svenska gruppen Albatraoz & Little Sis Nora.
Flera artister släpps senare.

Evenemanget har ingen åldersgräns!

Stallörsparken, Ekenäs fre 9.8.2024 kl 18.00
Portarna öppnas: 17:00

Early bird biljetter
Minderåriga (under 18 år): 44,50 € (inkl. serviceavgift)
Myndiga (över 18 år): 48,50 € (inkl. serviceavgift)
Early bird biljetter är förmånligare förköpsbiljetter som säljs till och med den 2 januari 2024 klockan 12:00. Efter detta stiger priserna.

Standardbiljetter
Minderåriga (under 18 år):49,50 €
Myndiga (över 18 år):54,50 €
(Priserna inklusive serviceavgift.)

På festivalområdet finns ett utskänkningsområde för myndiga.

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

Återköp möjligt endast om evenemanget inhiberas/flyttas till annan tidpunkt.
Hooja (swe)
Svenska Hooja från Norrbotten presenterade sig 2021 med debutsingeln “Donkey Kong” klädd i en orange glesbygdskavaj, skotermask, solglasögon och pälsmössa. Tillsammans med vapendragaren och producenten DJ Mårdhund beskriver dom soundet som ”skogsdisco” och texterna är deras iakttagelser från livet i norr. Samma höst kom monsterhiten ”Banan, Melon, Kiwi & Citron” och därefter gick allt i raketfart. Från den omtalade första konserten på Brännbollsyran sommaren 2022 till att bara ett år senare stå med utsålda turnéer, publikhav på tiotusentals människor, prestigefyllda utmärkelser och 230 miljoner streams och totalt 14 låtar topp 50 på Spotify. Och triumftåget fortsätter.

I början av 2023 vann den maskerade duon från Gällivare pris för Årets Grupp på P3 Guld, samtidigt var de nominerade till en Grammis för Årets Nykomling och turnerade med det egna konceptet Hoojafest. De har släppt ett eget mobilspel, lanserat en egen öl, och gjort fleecetröjan till ett trendplagg. Hoojas framfart har varit en snökanon i både storstad och glesbygd i såväl Sverige som i Finland, och på kort tid har de blivit en av Sveriges mest hyllade artister. 
 
VC Barre (swe)
VC Barre är en av de mest önskade rapartisterna till Augustinatten. Äntligen blir det en spelning med en av Sveriges vassaste rappare på Augustinatten 2024! VC Barre har hitlåtar såsom Topp, Internet och Vvvalsta. 2022 släppte han monsterlåten Catfish som han gjorde tillsammans med rapparen 23. 
 
Albatraoz & Little Sis Nora (swe) 
2021 gjorde Albatraoz en spektakulär spelning på Augustinatten. Nästa år återvänder gruppen med Little Sis Nora i spetsen för att leverera nya hitlåtar såsom Trucker motherfucker och Multivitamin. 
 • Stallörsparken Finlandssvensk kulturutveckling r.fHerrgårdsgatan 110600 Ekenäs
 • 9.8.2024
 • 49,5-54,5 €
Osta liput

Esitykset9.8.2024-9.8.2024

 • Tilaa
 • Vähän tilaa
 • Täynnä
 • Peruttu
 • Myynti estetty
 • pe 9.8.2024 klo 18
  Augustinatten 2024
Finlandssvensk kulturutveckling r.f - www.facebook.com/augustinatten
Kaikki järjestäjän tapahtumat