Our phone and chat service is closed June 21st-23rd. Happy midsummer!

Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Finlandssvensk kulturutveckling r.f

Augustinatten 2024

Augustinatten är ett av de absolut största och mest populära evenemangen i Svenskfinland och har arrangerats kontinuerligt sedan 2017. Sommaren 2023 hade Augustinatten över 6000 besökare.

Omåttligt populära Hooja gör en efterlängtad spelning på Augustinatten i Ekenäs den 9 augusti 2024! 
Under kvällen uppträder även de svenska artisterna De Vet Du, VC Barre, Albatraoz & Lil Sis Nora samt norska rapgruppen Fjellrev.   

Evenemanget har ingen åldersgräns!

Stallörsparken, Ekenäs fre 9.8.2024 kl 18.00
Portarna öppnas: 17:00

Standardbiljetter
Minderåriga (under 18 år):49,50 €
Myndiga (över 18 år):54,50 €
(Priserna inklusive serviceavgift.)

På festivalområdet finns ett utskänkningsområde för myndiga.

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

Återköp möjligt endast om evenemanget inhiberas/flyttas till annan tidpunkt.
Hooja (swe)
Svenska Hooja från Norrbotten presenterade sig 2021 med debutsingeln "Donkey Kong" klädd i en orange glesbygdskavaj, skotermask, solglasögon och pälsmössa. Tillsammans med vapendragaren och producenten DJ Mårdhund beskriver dom soundet som "skogsdisco" och texterna är deras iakttagelser från livet i norr. Samma höst kom monsterhiten "Banan, Melon, Kiwi & Citron" och därefter gick allt i raketfart. Från den omtalade första konserten på Brännbollsyran sommaren 2022 till att bara ett år senare stå med utsålda turnéer, publikhav på tiotusentals människor, prestigefyllda utmärkelser och 230 miljoner streams och totalt 14 låtar topp 50 på Spotify. Och triumftåget fortsätter.
 
I början av 2023 vann den maskerade duon från Gällivare pris för Årets Grupp på P3 Guld, samtidigt var de nominerade till en Grammis för Årets Nykomling och turnerade med det egna konceptet Hoojafest. De har släppt ett eget mobilspel, lanserat en egen öl, och gjort fleecetröjan till ett trendplagg. Hoojas framfart har varit en snökanon i både storstad och glesbygd i såväl Sverige som i Finland, och på kort tid har de blivit en av Sveriges mest hyllade artister. 
 
 
De Vet Du (swe)
Den svenska pop/humorgruppen De Vet Du har varit aktiva och aktuella sedan starten 2010 och har under åren fått stora framgångar med låtar såsom Fy Fan Va Stek, Swag i skogen och Höjer Våra Glas. 
År 2021 och året därpå gjorde gruppen låtsamarbeten med den svenska gruppen Bolaget och släppte låtarna Brände Hela Lönen och Supa, vilka har nått höga listplaceringar och miljontals streams. Det är för allra första gången De Vet Du besöker Ekenäs i augusti.  
 
 
VC Barre (swe)
VC Barre är en av de mest önskade rapartisterna till Augustinatten. Äntligen blir det en spelning med en av Sveriges vassaste rappare på Augustinatten 2024! VC Barre har hitlåtar såsom Topp, Internet och Vvvalsta. 2022 släppte han monsterlåten Catfish som han gjorde tillsammans med rapparen 23. 
 
Albatraoz & Lil Sis Nora (swe) 
2021 gjorde Albatraoz & Lil Sis Nora en spektakulär spelning på Augustinatten. I sommar återvänder gruppen med Little Sis Nora i spetsen för att med explosiv energi leverera nya hitlåtar såsom Trucker motherfucker och Multivitamin. 
 
 
Fjellrev (no) 
Inte ens två år ha gått sedan norska rapgruppen Fjellrev släppte sin första låt och har sedan dess erövrat publik i hela Norden. Idag streamar Fjellrev i miljonklassen och är en av Norges största rapgrupper med stora låtar såsom Jeg vil ha och Forevig. 
 
Spelningen på Augustinatten blir Fjellrevs första spelning i Finland. 
 • Stallörsparken Finlandssvensk kulturutveckling r.fHerrgårdsgatan 110600 Ekenäs
 • 9.8.2024
 • 49,5-54,5 €
Buy tickets

Shows9.8.2024-9.8.2024

 • Available
 • Limited
 • Sold Out
 • Cancelled
 • Sales blocked
 • Fri 9.8.2024 18pm
  Augustinatten 2024
Finlandssvensk kulturutveckling r.f - www.facebook.com/augustinatten
Organizer's all events
Our phone and chat service is closed June 21st-23rd. Happy midsummer!