Sign in or register an account

Pay tickets

In order to buy tickets at NetTicket.fi you need to log in or create an account.

Forgot your password?

Don't have an account?

In order to buy tickets at NetTicket.fi and receive them to your e-mail address you need a user account.

Register new account

or

Purchase without account

Shopping cart

0 items • 0 €

Continue Shopping
Buy tickets
Finlandssvensk kulturutveckling r.f

Augustinatten 2021 - Ekenäs

Augustinatten är här igen! 

Tjuvjakt (Swe)
ODZ (Swe)
Albatraoz (Swe)
Nause (Swe) 
Joel Sundkvist 
Dj Nizar

är klara för festivalen som ordnas den 13 augusti 2021 i Ekenäs, för femte sommaren i rad!

Portarna öppnas: 18:00
 
Barnbiljett (under 18 år): 34,50 €
Vuxenbiljett (över 18 år): 38,50 €
 
Menypaket (K-18): 56,50€
Menypaketen inkluderar biljett + måltid i Restaurang Bossa Nova. 
Menyalternativen är hamburgare / vegetarisk burgare / Fisksallad (meddelas vid bokning)
(Dryck köpes separat på plats) 
OBS! Bordsplacering i enlighet med bokning. Vill till exempel fyra personer sitta tillsammans i samma bord måste alla fyra menypaket göras i samma bokning/köp!  
 
Priserna inklusive serviceavgift.
Tjuvjakt (swe)
 
Sedan starten för åtta år sedan har Tjuvjakt tagit hiphopscenen med storm och är idag en av Sveriges största hiphopakter. 
Tjuvjakt har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Med sina tre fullängdsalbum, två mixtapes, en EP och tre singlar har de genererat över 200 miljoner streams på Spotify och har med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan. 
 
Tjuvjakt består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Albumet "okokokokokokok", som släpptes 2018 innehåller bland annat hitlåten “G-Unit & Canada Goose”. 2019 släppte bandet singeln ”Vårt År” tillsammans med estraden, som i nuläget har över 24 miljoner streams på Spotify, och samma år släpptes även braksingeln ”Sodavatten” tillsammans med Movits!.
 
Tjuvjakt släppte i början av november 2020 sitt senaste studioalbum ”Blåa jeans, tomma fickor”.
 
Albatraoz (swe) 
 
2013 var året då den svenska popgruppen Albatraoz slog igenom med låten ”Albatraoz”. Efter det har gruppen släppt otaliga hittar såsom ”Wunderbar”, ”Arriba” och ”Raggarbil”. 
Efter många önskemål från publiken kan Augustinatten äntligen meddela att Albatraoz besöker festivalen för allra första gången. Vilken fest det kommer att bli!  
Albatraoz låtskrivare och producent är Aron Ekberg, som även är känd under artistnamnet AronChupa. 
 
ODZ (swe) 
 
Den hårdkokta hiphopgruppen ODZ gör Finlandspremiär på Augustinatten i Ekenäs! 
ODZ har gått från en smutsig underjordskällare i Stockholm till att sälja ut festivalspelningar och klubbar i hela Sverige. Det är håll käften-musik och energi, som om den gick att konservera, hade löst alla världsproblem en halv minut in i första låten av den show de levererar.
De älskar sina fans och det märks på det lojala följe som följt gruppen från start, till att idag ha flertalet platinaskivor och miljon-streamade hits.
 
"Det är fullt ös från början till slut och inte så mycket mellanrum mellan låtarna, ODZ håller ett jämt flöde rakt igenom. Killarna har så mycket energi på scenen att det är omöjligt att inte dras med. Även om du inte gillar deras musik skulle du utan tvekan stå och hoppa till “Helt crack” eller “Nya tider”. Den sistnämnda låten är en adrenalinkick av rang. Den är i grunden aggressiv och energifylld, och eftersom i stort sett alla i publiken kan texten blir det 100% gåshud när det folk enstämmigt skriker: “Varenda ord är sant som dom har sagt om oss i tidningen”."
 
NAUSE (swe) 
Nause, eller Jacob Criborn som han egentligen heter, är en svensk DJ inom electro- och housemusik. Nause slog igenom 2011 med låten "Made of", som tagit nomineringar i både Grammis och P3 Guld, och med hitlåtar som ”Hungry Hearts” har Nause dundrat sig igenom dansgolven i Norden och turnerat världen över, och spelat på många av världens mest omtalade klubbar. 
2018 släpptes singeln ”Dynamite” som bokstavligt exploderade och toppade listorna i såväl Sverige som på de globala Spotify-topplistorna och har idag över 122 miljoner streams på plattformen. 2019 levererade Nause singlarna ”Play Nice” tillsammans med Middle Milk, och ”Can’t Erase” tillsammans med Rebecca & Fiona som åkte rakt in i Sveriges topp 200 lista. 
Idag har Nause mer än 300 miljoner lyssningar på Spotify. I år släpptes singel ”Friend Of A Friend”. 
 
JOEL SUNDKVIST 
Joel Sundkvist är en sångare och låtskrivare från Österbotten. Han debuterade i april 2020 med låten ”Lost Together” tillsammans med Holger Lund som också producerar hans låtar. Sedan dess har Joel fått uppmärksamhet genom Spotify-spellistor såsom New Music Friday och Ensisoitossa. Hans låtar har spelats i radio. Joels musik kan beskrivas som catchiga sing-along melodier med smarta texter. 
 
Dj Nizar
Augustinatten 2021 kommer att kickas igång av Ekenäsbördige Dj Nizar. Nizar Othman har flera års erfarenhet som Dj på både stora och små klubbar runtom i Finland
 
På endast några år har Augustinatten blivit ett av de största och mest populära evenemangen i Svenskfinland. Evenemanget har ordnats kontinuerligt sedan 2017. 
Evenemanget har ingen åldersgräns! 
På området finns ett utskänkningsområde för myndiga. 
 
 
Buy tickets

Shows13.8.2021-13.8.2021

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Fri 13.8.2021 18pmTjuvjakt, Albatraoz och ODZ
    Augustinatten 2021 - EkenäsTjuvjakt, Albatraoz och ODZ
    34,5 €
Finlandssvensk kulturutveckling r.f - www.facebook.com/augustinatten
Organizer's all events