Ajattara

Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa

K18

Lauantai 9.9.2017 ovet klo.22.00

Ennakkoliput: 15 € (Volumen jäsenille 13€)sis. toimitusmaksu

Bookmark and Share
Lue lisää

Ajattara on vuonna 1996 perustettu black metal -yhtye, jonka keulahahmo on solisti Pasi Koskinen, alias Ruoja. Alun perin Ajattara oli Koskisen sooloprojekti, mutta sittemmin yhtyeessä on vaikuttanut lukuisia eri muusikoita. Yhtyeen taru näytti olevan lopussa vuonna 2012, mutta vietettyään hiljaiseloa joitain vuosia yhtye teki näyttävän paluun Nummirockissa vuonna 2016.

Yhtyeen musiikki on synkkää ja alakuloista black metallia ja musiikille luodaan ominainen melankolinen tunnelma kosketinsoittimilla. Laulukielenä toimii suomi ja tyylinä black metal -henkinen huuto, joskin joillain kappaleilla kuullaan myös puhdasta laulua. Yhtyeen lyriikoissa toistuvia aiheita ovat kuolema, pahuus ja pimeys.

Vuosien varrella Ajattara on ehtinyt julkaista yhteensä yhdeksän studioalbumia, useita singlejä sekä yhden demon. Viimeisin albumi Lupaus on julkaistu vuoden 2017 toukokuussa, ja se on tähän mennessä yhtyeen raain ja henkilökohtaisin albumi. Lupaus äänitettiin Espanjan Andalusiassa, minkä takia levyllä kuullaankin vaikutteita espanjalaisesta kansanmusiikista, joka on Koskisen mukaan huomattavasti oletettua synkempää.

Tapahtumakalenteri
Ajankohta
Tapahtuma
Hinta
Varasto
 
Ajattara Volume ry Ajattara Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa

K18

Lauantai 9.9.2017 ovet klo.22.00

Ennakkoliput: 15 € (Volumen jäsenille 13€)sis. toimitusmaksu
Volume ry
13.00EUR
EUR
  • Vapaata Vapaata
  • Muutama Muutama
  • Loppuunmyyty Loppuunmyyty
  • Peruutettu Peruutettu
  • Myynti estetty Myynti estetty
 1