Rovaniemi

4574
Seitsemännen portaan enkeli Rovaniemen teatteri - Lapin alueteatteri
Jente-sali: Maakuntakatu 6-8, 2. krs

Frank McCourtin elämänkertaan pohjautuva Seitsemännen portaan enkeli on selviytymistarina vailla vertaansa. Kun Frankin isä juo ruokarahat ja saa potkut töistä, äidin tehtäväksi jää pitää huolta perheestä. Tarina on karu mutta sykkii elämäniloa ja säestyy aidoin irlantilaisin lauluin.

Liput ovat 25 / 20 / 15 euroa ja niitä saa verkkokaupasta ja teatterin lipunmyynnistä.
4570
S.O.S S.O.S on Tiina Lymin kirjoittama tragikomedia, jossa 11-vuotias Pietu, yh-äiti ja työttömyysuhka muodostavat perheen. Pietu morsettaa salaa kellarin ikkunasta taskarilla hätäsanomaa ohikulkijoiden jalkoihin. Häkkivarastoilla on hämärähommia myös naapurin tohtorismiehellä. Yllättäviä kohtaamisia ja tapahtumaketjuja lupaava S.O.S. nähdään Rovaniemen Teatterin Ertsa-näyttämöllä.

Liput ovat 18 / 15 / 11 euroa ja saat ne verkkokaupasta tai teatterin lipunmyynnistä.
4522
Hippo ja Hepo Hippo kelluu kevyesti mutta tanssii kömpelösti, hepo hyppää sulavasti mutta porskii epävarmasti. Pitäisikö hipon olla kuin hepo ja toisinpäin? Vai hyväksyä, että kaikki ovat hyviä jossain, kukaan ei kaikessa? Hipon ja Hepon tarinaan ystävyydestä ja erilaisuuden hyväksymisestä pääsee mukaan Rovaniemen Teatterin Ertsa-näyttämöllä Maakuntakatu 3-5:n teatteritalossa.

Päiväkoti- ja kouluikäisille suunnattu näytelmä kestää noin 40 minuuttia. Liput Hippo ja Hepo -esityksiin ovat 6 €. Saat ne verkkokaupasta ja teatterin lipunmyynnistä.
4564
Päällystakki Päällystakki kääntää Gogolin klassikkonovellin tapahtumat komediaksi ja sijoittaa ne työelämään. Vauhdikas teatterileikki tuo lavalle puolen sataa toinen toistaan naurettavampaa hahmoa, jotka vievät katsojan läpi Suomen taloushistorian. Naurun ohella näytelmä antaa syvyyttä kertoen ihmisen loputtomasta tarpeesta etsiä onnea ja rakkautta.

Päällystakilla voi lämmitellä Paavo-näyttämöllä Maakuntakatu 3-5:n teatteritalossa 14. maaliskuuta saakka. Liput ovat 21 / 16 / 12 euroa ja saat ne verkkokaupasta tai teatterin lipunmyynnistä.
4567
Karja arktisessa paratiisissa Karja arktisessa paratiisissa on ronski kuvaus ihmisistä, joille aidot perinteet ja keinotekoiset houkuttimet ovat iloista yhteen sulautumaa ikuisen joulun maassa. Löytyykö kuorrutuksen alta vielä koskematonta, jos oikein kunnolla kairaa? Voimakas tanssi, mahtipontinen äänimaailma ja lappikuvaston runsas ja rajaton käyttö tarjoavat kokijalleen elämyksen, joka sykähdyttää perinpohjaisesti. Esitys jättää taatusti katsojansa pohtimaan Lappia. Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Esitys on Tanssiteatterin Rimpparemmin tuotantoa. Liput siihen ovat 21 / 16 / 12 euroa ja saat ne verkkokaupasta ja teatterin lipunmyynnistä.
4566
Romeo ja Julia Shakespearen 400-vuotinen rakkausdraama puhuttelee yhä, sillä kuluvalla näytäntökaudella sen sanomaa tulkitaan useilla näyttämöillä ympäri Suomea. Rovaniemen Teatterin ja Lapin ylioppilasteatterin yhteistuotanto tuo Romeon ja Julian tarinan tämän päivän some- ja elämänhallintaoppaiden maailmaan.
Rakastuneen Romeon on voitettava vahva uskonnollinen yhteisö, joka ohjaa ja suojelee Juliaa. Rakkauteen antautuvan Julian edessä on yhteiskunnasta ulos nyrjähtänyt Romeo.

Esitykset Wiljamissa 29. huhtikuuta saakka. Liput ovat 21 / 16 / 12 euroa ja saat ne verkkokaupasta tai teatterin lipunmyynnistä.
4505
American Monkey Kolme tuomaria.
Yksi hakija.
Muutama minuutti aikaa antaa kaikkensa.
Muutama minuutti aikaa vakuuttaa.
Muutama minuutti aikaa muuttaa elämäsi suunta.
Mitä sinä tekisit viidellätoista minuutillasi julkisuudessa?

Esitykset Paavo-näyttämöllä Maakuntakatu 3-5. Liput ovat 21 / 16 / 12 euroa ja saat ne verkkokaupasta tai teatterin lipunmyynnistä.
4513
Fedja-setä, kissa ja koira Riemastuttava ja hellyttävä kokoperheen näytelmä. Fedja-setä niminen poika karkaa kotoaan Matroskin-kissan kanssa ja matkalla he kohtaavat Musti-koiran. Kolmikko löytää aution talon, jonne he asettuvat asumaan. Aika ei käy pitkäksi heidän etsiessään aarretta, hankkiessaan omituista lehmää ja puhumattakaan iloisesta traktorista. Hämmennystä lisää vielä varasteleva naakka ja liian utelias posteljooni Petškin.

Esitykset Paavo-näyttämöllä Maakuntakatu 3-5. Liput ovat 18 / 15 / 11 euroa ja saat ne verkkokaupasta tai teatterin lipunmyynnistä.
4542
Muista minut Muista minut on vallaton putoaminen kahden naisen elettyyn elämään. Naisten kohtaaminen synnyttää
sattumanvaraisen vyöryn, jonka pyörteessä liikutaan muistojen ja halujen kautta kohti totuutta
omasta itsestä. Yhden illan ja yön aikana naiset kadottavat itsensä, muuttuvat toisikseen ja löytävät
itsensä aamun koittoon mennessä uudelleen.

Liput esitykseen 21 euroa ja saat ne verkkokaupasta tai teatterin lipunmyynnistä.
4583
TEHDAS Teatteri: Hiiriä ja ihmisiä Esitys tarttuu rohkeasti John Steinbeckin klassikkoon ja sen totuttuihin tulkintoihin. Hiiriä ja ihmisiä on pieni suuri tragedia, jonka rivien välit ovat vereslihalla komiikasta. Se on tarina lipeävistä otteista, kohtaamisen pelosta, kaipuusta toisaalle. Esitys katsoo syvälle hahmojen haavoihin ja vajavaisuuksiin. Jokainen on ulkopuolinen, kuka itsensä, kuka toisten leimaamana. Menneisyys on turvallinen päihde, tuleva liian pelottava nautittavaksi. Yksi puhuu siitä häpeillen, toinen naureskellen. Vilpitön, lapsenomainen Lennie tarrautuu tähän hetkeen valtavalla voimallaan. Loppu on vääjäämätön, vaikka kukaan ei tarkoita mitään pahaa.

Liput esitykseen 21 euroa ja saat ne verkkokaupasta tai teatterin lipunmyynnistä.
4609
En voi elää ilman Oletko koskaan miettinyt, mitä ilman et voisi elää? Voiko ilman robotti-imuria, kuivashampoota tai toista rintaa elää? Onko aurinkomatka kerran vuodessa must?
Onko kyse tavaroista, ulkonäöstä vai ruumiinosista? Tai sittenkin päätöksestä elää joka tapauksessa? Ihmisistä ja hetkistä? Kun ihmiseltä otetaan pois jotain todella tärkeää, hän havahtuu elämän rajallisuuteen. Kun ymmärrämme rajallisuutemme, tästä hetkestä ja kokemuksistamme tulee arvokkaampia.
Työryhmä Eeva Hautala, Johanna Virsunen ja Juha Vuorinen
Esitys kestää noin tunnin.
Esitys on myös tilattavissa erilaisiin tilaisuuksiin ja esim. palvelutaloihin.

Liput 15 / 10 €
4608
Lava soikoon! Me(Ne) vaan Laulu-ilta lähtemisestä ja palaamisesta - tarinoita elämän käännekohdista. Kertomuksia meistä ja niistä muista tulkitsee Eeva Hautala, Juulianna Mäkelä ja Anna Laakso.

Liput 15/ 10 €
4607
Lava soikoon! Improvisaatioiltamat Näyttelijät heittäytyvät rohkeasti tyhjän päälle ja tekevät illasta hulvattoman vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Jokainen ilta on erilainen ja ainutkertainen!

Liput 10 €
4615
Nuori näyttämö: Young Art IV, ZOO Pääosassa Nils-Aslak Valkeapään tarina
4611
Nuori näyttämö: Aurora Borealis (Ivalo), ZOO Pääosassa Nils-Aslak Valkeapään tarina
4617
Väistäjäiset Pääosassa Nils-Aslak Valkeapään tarina
4616
Rimpparemmi: Ankkalampi Karja arktisessa paratiisissa on ronski kuvaus ihmisistä, joille aidot perinteet ja keinotekoiset houkuttimet ovat iloista yhteen sulautumaa ikuisen joulun maassa. Löytyykö kuorrutuksen alta vielä koskematonta, jos oikein kunnolla kairaa? Voimakas tanssi, mahtipontinen äänimaailma ja lappikuvaston runsas ja rajaton käyttö tarjoavat kokijalleen elämyksen, joka sykähdyttää perinpohjaisesti. Esitys jättää taatusti katsojansa pohtimaan Lappia. Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Esitys on Tanssiteatterin Rimpparemmin tuotantoa. Liput siihen ovat 21 / 16 / 12 euroa ja saat ne verkkokaupasta ja teatterin lipunmyynnistä.
4612
Nuori näyttämö: H-Moilaset, Senga sengana Pääosassa Nils-Aslak Valkeapään tarina
Liputamme tapahtumasi
SERVICE FEES

SERVICE FEES IN ONLINESTORE

 

When buying e-tickets following service fee is added:

-Tickets under 20€/ticket: 1,50€/ticket
-Tickets 20-49,99€/ticket: 2,00€/ticket
-Tickets 50-74,99€/ticket: 2,50€/ticket
-Tickets 75-99,99€/ticket: 3,00€/ticket
-Tickets over 100€/ticket: 3,50€/ticket

The tickets are delivered by email as PDF attachment and by SMS, HTML-ticket.

 

When buying Mailticket following service fee is added:

-Tickets under 20€/ticket: 2,50€/ticket
-Tickets 20-49,99€/ticket: 3,00€/ticket
-Tickets 50-74,99€/ticket: 3,50€/ticket
-Tickets 75-99,99€/ticket: 4,00€/ticket
-Tickets over 100€/ticket: 4,50€/ticket

Tickets are delivered to your home by 1. class mail.
 

SERVICE FEES IN BOOKING OFFICES

-Tickets under 20€/ticket: 1,50€/ticket
-Tickets 20-49,99€/ticket: 2,00€/ticket
-Tickets 50-74,99€/ticket: 2,50€/ticket
-Tickets 75-99,99€/ticket: 3,00€/ticket
-Tickets over 100€/ticket: 3,50€/ticket